3a divisió FEF

Futbol

tercera divisió

El vent bufa a favor

Afortunat. El Peralada manté el lideratge amb un treballat triomf per la mínima sobre el Terrassa, que va fallar un penal en l'afegit. Els d'Arnau Sala han guanyat els quatre partits que han jugat a casa

El Peralada segueix sense cedir cap punt al seu camp després de derrotar per la mínima el Terrassa en un partit molt disputat i equilibrat. El triomf del líder, el setè en vuit jornades, va estar en suspens fins al darrer sospir, ja que el visitant Àlex Fernández va enviar al travesser un penal en el temps afegit. El partit va començar sense un clar dominador i amb el joc força equilibrat, tot i que amb més presència ofensiva d'un Terrassa que va avisar amb un xut des de fora de l'àrea d'Àlex Fernández que Richi va poder aturar (6'). El Peralada es va trobar al davant amb un rival ben situat sobre el camp que no li deixava practicar el seu joc habitual i que inquietava per les bandes amb Cristian i, sobretot, Velillas. Els locals no van arribar amb perill a la porteria rival fins al minut 13, amb un xut de falta de Xavi Boniquet que va sortir desviat. A poc a poc el Peralada va començar a trobar el seu lloc i va gaudir de dues bones ocasions per avançar-se en el marcador amb un xut potent des de fora de l'àrea de Jorge Sureda, que va topar amb el pal de la porteria d'Ortega (22'), i amb una rematada de cap de Keita, a centrada de Javi Sánchez, que el davanter local va enviar a fora per molt poc (29'). El Terrassa, amb més dificultats per moure la pilota, no va abaixar els braços i va tornar a generar perill amb un xut desviat d'Àlex Fernández (34'). Només tres minuts més tard, Richi va evitar el gol visitant en rebutjar un potent xut de Xapi Arnau des de l'interior de l'àrea (37'). Qui va moure el marcador va ser el Peralada, que es va avançar amb un xut de volea d'Estellés, després d'una deixada de Vallho (42'), que va fer inútil l'estirada d'Ortega. Els jugadors que entrenen Arnau Sala i Xavi Punsí van sortir amb molta força en la represa i van tenir a prop el segon gol en un gran control de Javi Sánchez dins l'àrea, que Guti va enviar a córner (54'), i en una rematada de Jorge Sureda que el porter va poder desviar (55'). La rèplica dels egarencs va ser immediata, amb una centrada al segon pal que Joan Grasa, amb tot a favor, va rematar de cap a fora (56'). L'oportunitat més clara dels visitants per empatar la va tenir Amantini amb un cop de cap dins l'àrea que entre Richi i el travesser van salvar sobre la línia i en què fins i tot es va reclamar que la pilota havia entrat (65'). El Terrassa no va renunciar a l'empat i el Peralada es va defensar amb ordre. Konaré va estar a punt de sentenciar en un ràpid contraatac en el 87', però el xut el va rebutjar Ortega a córner. En temps afegit, i després de l'expulsió de Pablo Carbonell, els visitants van tenir l'1-1 molt a prop amb un penal que Àlex Fernández va xutar al travesser (93').

ELS VESTIDORS PERALADA 1 TERRASSA 0

Hem fet cinquanta o seixanta minuts molt bons, però en els últims trenta ens han pres la pilota, han pressionat i han estat millors
PERALADA: Richi; Pablo Carbonell, Vallho, Estellés, Chele; Boniquet (Marc Carbó, 79'), Djak Traoré, Coro, Jorge Sureda, Javi Sánchez (David Serrano, 68'); i Keita (Konare, 68'). TERRASSA: Ortega; Arnau, Amantini, David López, Guti (Pujol, 85'); Cristian, Marc de Val, Torres, Àlex Fernández, Velillas (Górriz, 78'); Grasa (Raillo, 56'). GOLS: 1-0 (42') Estellés. ÀRBITRE: Carrillo Vílchez. T.G.: al local Coro; i als visitants Àlex Fernández i Marc de Val. T.V.: al local Pablo Carbonell (89') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.
La sort sempre intervé. En Richi ha estat molt bé, i això sempre condiciona quan han de tirar un penal
Arnau Sala
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)