La pólvora de l'Olot val tres punts d'or

3a divisió. Marc Mas i Sergio Álvarez obren la llauna, però el Cerdanyola reacciona i fa patir de valent als olotins

El gol decideix partits i l'Olot disposa de dos dels davanters amb més gol de la categoria. Marc Mas i Sergio Álvarez han començat la temporada inspirats de cara a porteria i ahir no van fallar en la seva cita amb el gol i van donar els tres punts al conjunt garrotxí, que no va fer ni molt menys el seu millor partit, però que va resistir a les envestides del Cerdanyola sobretot gràcies a les bones prestacions que va oferir Xavi Ginard. Si l'Olot va patir per sumar els tres punts va ser sobretot perquè el Cerdanyola el va fer treballar fins al final. Tot i venir de tres derrotes consecutives, els vallesans van arribar a Olot amb la voluntat de ser protagonistes, i ho van ser. Van dominar la possessió i van provocar que l'Olot se sentís incòmode al camp. De fet, les primeres arribades van ser dels visitants, però no van acabar amb perill. En canvi, l'Olot, tot i anar a contra corrent, va tenir cinc minuts d'inspiració que van valer dos gols. Primer Sergio Álvarez va culminar una jugada de Mas rematant per sota les cames d'Avilés per fer l'1-0 (13'); i tres minuts després Mas va aprofitar un error de marcatge després d'un córner per fer el 2-0. Els dos gols semblava que havien de donar tranquil·litat a l'Olot, però el Cerdanyola va reaccionar ràpid. Elhadji va rematar una pilota morta en un embolic dins l'àrea i després de tocar en Abel Solé l'esfèrica va acabar al fons de la xarxa (18'). Blázquez va estar a punt de fer el 3-1 en la jugada següent, però el Cerdanyola va agafar el control del partit. Sobretot en serveis llargs de banda d'Elhadji els vallesans van generar constantment sensació de perill, però la defensa local va resistir sòlida sense concedir grans ocasions. La segona part va seguir el mateix guió. Valderas i Elhadji van tenir bones ocasions per fer l'empat en l'inici de la segona part, però entre la defensa i Ginard van evitar el gol. A poc a poc, les arribades visitants van anar minvant i l'Olot, tot i seguir patint sense la possessió i en les jugades d'estratègia, va tenir molt a prop el tercer al contraatac. Avilés va salvar un un contra un de Marc Mas i ja en la recta final el col·legiat va anul·lar un gol a Héctor Simón per fora de joc. La sentència no va arribar, però la feina ja estava feta i l'Olot va assegurar els tres punts que permeten afrontar amb tranquil·litat la jornada de dimecres al camp de la Muntanyesa.

ELS VESTIDORS OLOT 2 CERDANYOLA 1

Ens ha costat fer el nostre joc i no hi ha gaire més a dir. Sense fer un partit gaire complet hem aconseguit sumar els tres punts
OLOT: Ginard, Blázquez, Jose, Lluc, Bigas, Abel, Héctor Simón (Micaló, 90'), Èric Vilanova (Dembo, 57'), Kike Sánchez (Alfredo, 82'), Marc Mas i Sergio Álvarez. CERDANYOLA: Avilés, Pitu, Molins, Rovira, Aitor, Juli, Collado, Gueri, Elhadji, Valderas (Daisuke, 67') i Jota (Alan, 86'). GOLS: 1-0 (13') Sergio Álvarez. 2-0 (16') Marc Mas. 2-1 (18') Abel Solé, en pròpia porta. ÀRBITRE: Fernández Fernández. T.G.: als locals Lluc, Héctor Simón, Blázquez; i als visitants Juli i Rovira. PÚBLIC: 1.334 espectadors.
El Cerdanyola ha fet un gran partit. El 2-1 els ha posat en el partit i ens han fet patir
Ramon Calderé
entrenador de l'olot

El porter Xavi Ginard debuta i convenç

Després de la incertesa que s'ha viscut aquest inici de curs a la porteria, amb l'alternança d'August i Quintanas, l'Olot sembla que ha resolt el problema amb el fitxatge de Xavi Ginard. El porter mallorquí va arribar fa dues setmanes i després de resoldre els problemes burocràtics ahir ja estava a disposició de Calderé. El tècnic va confiar en ell i Ginard va respondre oferint molta seguretat. En el gol, no hi va poder fer res.