1a femenina

futbol

UEFA Women's Champions League

El Twente, rival en els vuitens de final

UEFA Women's Champions League. El Barça buscarà l'accés als quarts de final contra l'equip holandès, del qual ja es va desfer la temporada passada en la mateixa eliminatòria. El partit d'anada es jugarà al Miniestadi el 9 o el 10 de novembre

El Barça s'enfrontarà amb el Twente en els vuitens de final de la UEFA Woman's Champions League, tal com va determinar el sorteig celebrat ahir. El partit d'anada es disputarà al Miniestadi el 9 o el 10 de novembre i la tornada, una setmana després a la ciutat holandesa d'Enschede. Es dóna la circumstància que el Barça ja va jugar contra el Twente el curs passat en la mateixa eliminatòria, amb classificació de les catalanes per als quarts de final gràcies a les dues victòries per la mínima, amb gols en els dos partits d'Olga Garcia. Si per arribar als vuitens de final el Barça es va desfer del Minsk (0-3 a Bielorússia i 2-1 a Catalunya), el Twente va eliminar, també còmodament, l'Sparta de Praga (2-0 i 1-3).

El tècnic blaugrana, Xavi Llorens, assegura que serà important que l'equip tingui un bon suport a les grades del Miniestadi, ja que “un bon resultat en l'anada seria molt important”. Llorens considera un avantatge el fet de conèixer el Twente de la temporada passada, tot i que avisa que hi ha hagut molts canvis i que els han de valorar. “Estic esperançat de fer les coses bé i tinc il·lusió per arribar als quarts de final”, conclou.

Les altres eliminatòries són: PSG-BIIK Kazygurt, Slavia-Rosengard, Manchester City-Brondby, Brescia-Hjorring, Lió-Zuric, Eskilstuna-Wolfsburg i Bayern-Rossiyanka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)