3a divisió FEF

Una setmana productiva

3a divisió. Els cinc representants gironins han acumulat un bon rèdit en les últimes tres jornades, especialment l'Olot i el Peralada, que van fer ple de victòries i es destaquen en les dues primeres posicions. El Palamós s'hi va acostar amb un 7 de 9

El domini gironí a la part alta de la taula del grup cinquè de tercera divisió és cada vegada més imponent. Una tendència que s'ha incrementat després de les gairebé seguides últimes tres jornades (el dimecres passat n'hi va haver una d'intersetmanal), en les quals els cinc representants de la demarcació van obtenir bons botins. Van destacar per sobre de tots el Peralada i l'Olot, primer i segon classificat, que van aconseguir un ple de tres victòries que els situen a dalt de tot. S'hi va acostar molt el Palamós (4t) amb 7 punts de 9 possibles, mentre que el Figueres (12è) i la Jonquera (6è) van sumar 5 i 4 punts respectivament.

Llocs de privilegi

L'inici de lliga del Peralada està sent per emmarcar. El conjunt dirigit per Arnau Sala només ha deixat escapar dos punts en les primeres deu jornades i continua intractable, amb una última golejada contra el Granollers (5-0), que confirma l'excel·lent estat de forma dels peraladencs, que ja tenen onze punts més que el cinquè classificat (el primer equip que no juga el play-off). Dues victòries contra el Terrassa (1-0) i el Sant Andreu (0-2) van completar una setmana perfecta per als blanc-i-verds.

També va fer ple de victòries l'Olot, primer guanyant el Cerdanyola (2-1) i la Muntanyesa (1-2) i, finalment, remuntant contra el Terrassa (3-2) un partit en què va destacar Sergio Álvarez, autor de dos gols, l'últim clau per al triomf. Els de Calderé, segons amb 24 punts, cada vegada estan més en forma.

El Palamós va ser l'altre equip gironí que va firmar una setmana d'allò més bona després d'empatar sense gols a casa contra el Castelldefels, desfer-se per la mínima del Sabadell (1-0) i la Jonquera (0-1) i arribar fins als 18 punts, que li donen el quart lloc en la taula, en posicions de play-off. L'equip dirigit per Joan Mármol cada vegada és més sòlid en defensa i rendibilitza a la perfecció els gols marcats, com ho demostra el fet d'haver sumat set punts dels últims nou amb només dos gols a favor i cap en contra.

Sense defallir

L'inici de campionat de la Jonquera, ascendit de primera catalana el curs passat, també és meritori. Tant que tot just diumenge els fronterers van perdre el primer partit de lliga, una desfeta que també va tallar una ratxa de cinc partits sense encaixar, però que deixa els d'Axel Vizuete en una còmoda sisena posició amb 15 punts. Prèviament a la derrota contra el Palamós, la Jonquera havia empatat amb el Sant Andreu (0-0) i havia derrotat el Granollers (0-1).

Finalment, el Figueres sembla que de mica en mica aixeca el cap. L'equip de Chicho Pèlach ja fa quatre jornades que no coneix la derrota i en l'última sèrie de tres partits ha sumat cinc punts (empats als camps de l'Ascó (2-2) i Santfeliuenc (1-1) i victòria contra el Júpiter (2-1)) que situa als figuerencs dotzens amb 12 punts.

PERALADA (1R)

El líder continua intractable, goleja, i ja avantatja d'onze punts el cinquè classificat

OLOT (2N)

Els olotins no perden pistonada, amb una última remuntada contra el Terrassa (3-2)

PALAMÓS (4T)

La rendibilitat dels gols (2 a favor i 0 en contra en tres partits) els deixa en ‘play-off'

LA JONQUERA (6È)

El diumenge els fronterers van perdre tot just el primer partit de la temporada

FIGUERES (12È)

Els de Chicho ja fa quatre jornades que no perden i continuen en línia ascendent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)