2a divisió FEF

futbol

lleida

Esteve no reconeix cap penya i expulsarà socis

2a divisió B. El president del Lleida denuncia que ha rebut amenaces, diu que no tolerarà actituds com les de diumenge passat i passarà a l'acció

L'ambient que hi ha al Lleida Esportiu està començant a ser irrespirable. Si diumenge van ser les penyes i una part important de la massa social els qui van mostrar el seu malestar envers el club amb escridassades i insults envers la directiva, ahir qui va passar a l'acció va ser el president, Albert Esteve. Ho va fer fidel al seu estil, sense mossegar-se la llengua i anunciant mesures contundents.

En la presentació d'un nou patrocinador, Servi Securitas, el màxim dirigent del club blau va voler denunciar que ell i alguns membres de la seva junta se senten perseguits. Va parlar clar i català: “Hem rebut amenaces, calúmnies, ens han ratllat el cotxe, hi ha hagut assetjaments personals, trucades a l'escola de fills de directius...” Per aquestes raons la directiva ja ha pres mesures, com ara demanar un informe als Mossos d'Esquadra. D'altra banda, Esteve va anunciar que el club ja té una llista de noms d'abonats als quals no deixarà entrar al camp. “Prendrem les mesures adients, amb retirades d'abonaments, prohibicions d'entrada i també denúncies”, va dir el president del Lleida, que, d'altra banda, ha deixat de reconèixer les penyes del club, les mateixes que li van decretar una vaga d'animació. De fet, va dir que les penyes “han perdut els seus drets” i que, a partir d'ara, les que es vulguin regularitzar ho hauran de fer amb els estatuts de constitució i registre de representants. Vaja, més llenya al foc d'un Lleida que, a banda de viure un mal moment esportiu, està passant una crisi institucional de cavall.

LES FRASES D'ALBERT ESTEVE

Membres del club hem rebut amenaces, calúmnies, assetjament, ens han ratllat el cotxe... Es comença per la violència verbal, i podem prendre mal
Prendrem les mesures adients amb retirades d'abonaments, prohibicions d'entrada i denúncies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)