3a divisió FEF

futbol

terrassa

La mala ratxa del Terrassa sentencia Toni Rodríguez

Fulminat. El conjunt vallesà decideix destituir el tècnic després d'haver sumat només 2 punts dels últims 15 disputats. “És possible que demà [per avui] fitxem el nou tècnic”, va dir el club

El projecte del Terrassa no entén de paciència. La pressa per obtenir bons resultats i pujar de categoria aquesta mateixa temporada no casa amb els últims cinc mals resultats que ha obtingut l'equip. Per tot plegat, el consell d'administració i la secretaria tècnica del Terrassa han decidit acomiadar Toni Rodríguez després d'una sèrie de 2 punts aconseguits dels últims quinze.

“Els motius són bàsicament els resultats. Estàvem satisfets amb la seva feina, però els números són els que són i són els que ens han portat a prendre aquesta decisió”, explicava Ildefonso Doblas, un dels encarregats de la direcció esportiva de l'entitat. “Ha estat una llàstima, perquè tot i que hem treballat moltíssim, els resultats no han arribat”, explicava ahir Toni Rodríguez després de conèixer la seva destitució. La setmana de tres partits ha estat fatídica per al Terrassa. Si bé al club es veia com una oportunitat per retallar distàncies –enfrontant-se amb rivals directes–, l'equip ha quedat despenjat de la taula fins a caure a la dotzena posició, a sis punts de la promoció i 16 respecte al líder. “Jo tinc la consciència tranquil·la, perquè ho he donat tot per a aquest club. Li desitjo el millor al Terrassa a partir d'ara, i allà on estigui seré un seguidor més”, admetia Rodríguez.

El Terrassa espera tancar avui el nou entrenador, ja que la intenció del club és que sigui la nova incorporació la que dirigeixi l'equip en l'entrenament d'avui al vespre. “Tenim diversos noms sobre de la taula, però no hi ha res concret. És una possibilitat factible que demà al matí [per avui] puguem tancar la contractació del nou entrenador per poder-lo presentar a la plantilla”, va explicar Doblas.

LES REACCIONS

Hem treballat molt però els resultats no han acompanyat. Li desitjo el millor al Terrassa
Toni Rodríguez
entrenador del terrassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)