Girona

Sandaza encara treballa al marge del grup

Dubte. El davanter del Girona es continua recuperant del trencament a la zona de l'adductor que ja el va privar de jugar contra l'Oviedo

El Girona va fer ahir un entrenament matinal a l'estadi de Montilivi per continuar preparant el proper partit al camp del Rayo Vallecano (dissabte, a les 20 h). En la sessió van tornar a participar diversos jugadors del Peralada (Nacho Ruiz, David Serrano, Chele, Keita, Marc Carbó i el porter Gianni Cassaro), mentre que Fran Sandaza va continuar al marge del grup. El davanter, a qui es va veure a la gespa fent treball específic juntament amb Felipe Sanchón, es continua recuperant del petit trencament al pectini (zona de l'adductor) que es va fer en el tram final del partit contra el Cadis i que ja el va privar de jugar l'últim enfrontament contra l'Oviedo. Així doncs, Sandaza continua sent dubte per al duel a Vallecas i la seva disponibilitat la marcarà l'evolució del jugador en els dos últims entrenaments de l'equip.

A més de Sandaza, continuen amb problemes físics Cifu, Pablo Marí, Kiko Olivas, Felipe, Richy Álvarez i Carles Mas. Menys greu sembla el cas d'Eloi Amagat, que ahir es va retirar abans d'hora de l'entrenament per culpa d'una sobrecàrrega que, en principi, no hauria de ser cap impediment perquè el migcampista estigui a disposició de Pablo Machín dissabte.

PRECAUCIÓ

Eloi va plegar abans d'hora de l'entrenament per una sobrecàrrega que en principi no farà que s'aturi

Machín, a Sòria per la mort del pare

L'entrenador del Girona, Pablo Machín, va rebre després de l'entrenament d'ahir la mala notícia de la mort del seu pare després d'una llarga malaltia. El tècnic de Gómara es va traslladar immediatament després en cotxe cap a Sòria per estar al costat de la família. Avui tindrà lloc el funeral pel pare de Machín, i el Girona hi serà present amb el president del club, Delfí Geli; el director general, Ignasi Mas-Bagà, i el cos tècnic sencer de la primera plantilla, que es desplaçarà fins a Sòria just després d'acabar l'entrenament programat per a aquest matí a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)