Territorial

Una victòria per mantenir el marge amb la part baixa

1a catalana. El Farners rep el Ripollet (a les 16 h) i el Girona B visita el camp del Sant Cugat en la jornada avançada d'avui

Avui comença una nova jornada a primera catalana. Dos dels quatre representants gironins en la categoria disputaran el seu partit, el Farners rep el Ripollet (a les 16 h) i el Girona B visita el camp del Sant Cugat (a les 18 h)

Els colomencs només han perdut un partit de lliga, el primer, i en l'actualitat encadena sis jornades sense perdre. La llàstima per a l'equip dirigit per Nacho Castro és que en set jornades ha empatat cinc enfrontaments –els últims quatre seguits– un fet que els ha impedit distanciar-se de les posicions de descens directe.

El Girona B, encadena tres partits sense perdre i contra un rival en descens, tot i que amb només quatre punts menys, intentarà fer un pas més de qualitat pel que fa a la posició en la taula –els de Javi García són setens.

La resta de representants disputarà demà els seus partits. El Lloret visitarà el Sant Joan de Montcada (a les 12 h) i el filial del Llagostera rebrà al municipal el líder del grup, l'Horta (a les 17.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)