Territorial

La victòria més esperada

1a catalana. El Farners supera el Ripollet i aconsegueix el primer triomf a casa del curs

El Farners de Nacho Castro ja encadena set jornades sense perdre i ahir ho va arrodonir sumant la primera victòria a casa de la temporada. Els selvatans van aconseguir endur-se els tres punts d'un partit intens que van encarrilar al final d'una primera part sense gaire joc. En el 44' Gerard Muñoz va aprofitar un rebot després d'un xut al travesser de Pitu Riart per obrir la llauna amb el cap, i només un minut després, una falta lateral centrada per Nierga la va pentinar Josué al fons de la seva porteria per fer el 2-0. El Farners, sense fer gran cosa, tenia un gran avantatge, però el va voler ampliar a la represa, i a punt va estar de fer-ho, però Uri ho va evitar. I, en una jugada aïllada, un penal absurd de Yaya el va transformar Chema en el 2-1, fet que va posar l'ai al cor als selvatans. Els de Nacho Catsro, però, van estar molt sòlids, i fins al xiulet final no van patir en excés. De fet, van estar a prop de sentenciar, però no els va caldre per acabar sumant els tres punts.

FARNERS 2 RIPOLLET 1

FARNERS: Gabi, Yaya, Pitu Riart, Miquel Joan, Joel Salas, Adrià Salas, Criado, Nierga, Fajardo, Muniesa i Gerard Muñoz (Sanding, 73'). RIPOLLET: Uri, Poño (Mario, 71'), Cardete, Cristian (Josué, 5'), Edgar, Héctor, Cadmo (Vicente, 46'), Lars, Moha, Chema i Roger. GOLS: 1-0 (44') Gerard Muñoz. 2-0 (45'), Josué, en pròpia porta. 2-1 (53') Chema, de penal. ÀRBITRE: Jacas Puig. T.G.: als locals Criado, Fajardo i Yaya; i als visitants Peño, Cardete, José, Roger, Mario. T.V.: al visitants Lars (93') per dues grogues. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.