3a divisió FEF

Duel d'objectius majors

3a divisió. El Palamós rep el Peralada en un partit entre dos equips que lluiten per mantenir la línia brillant de bons resultats de l'inici de temporada

El Palamós i el Peralada disputaran avui (a les 17.00 h) un dels duels més interessants de l'onzena jornada del campionat de tercera. Els dos conjunts travessen un moment dolç pel que fa a resultats i també pel que fa a les sensacions que transmeten defensivament. Els palamosins i els peraladencs es troben en posicions de play-off d'ascens. Els de Joan Mármol són quarts després de posar fi a la ratxa d'imbatibilitat de la Jonquera a les Forques (0-1) i encadenar tres enfrontaments sense perdre ni encaixar cap gol. “Els números del Peralada són impressionants. Estic segur que serà un matx complicat contra jugadors joves amb molt de talent”, comenta el tècnic del degà, que tindrà les baixes de David Cano, Medina i Àlex Devia, lesionats, i Barrera, sancionat.

El Peralada arriba al duel meravellant tothom i havent derrotat els rivals amb autoritat de líder. Els d'Arnau Sala només han cedit dos punts dels trenta possibles, uns números que parlen per si sols i que comencen a imposar respecte als rivals del grup. “Hem de seguir fent les coses igual com fins ara, però avui el Palamós ho posarà difícil perquè és un equip molt alegre ofensivament i amb alternatives tàctiques”, explica el tècnic de Sant Fruitós, que tindrà els dubtes d'Estellés. amb molèsties i de Marc Carbó, convocat amb el Girona.

Toca aixecar-se

Després de perdre el primer partit de lliga, la Jonquera vol llepar-se les ferides i aixecar-se al més aviat possible amb un triomf al camp del cuer, el Sabadell B (a les 19.00 h). Els jonquerencs han de fer un pas endavant ofensivament ja que, després de fer només un gol en els darrers cinc partits –defensivament estan brillant i només han encaixat una diana, la que va significar la derrota contra el Palamós– han vist aturada la seva progressió tot i estar en una meritòria sisena posició. El tècnic de la Jonquera, Axel Vizuete, tindrà la baixa de Pep Vergara per enfrontar-se a un dels dos únics equips que després de deu jornades encara no coneix la victòria, juntament amb el Manlleu.

El Figueres, que encadena quatre jornades sense perdre, ha confirmat sobradament que l'inici dubitatiu ha quedat enrere i vol seguir escalant posicions contra l'Europa (a les 17.00 h). La plantilla dirigida per Chicho Pèlach no ho tindrà fàcil per sumar tres punts més a Vilatenim, i és que lluitarà contra una de les plantilles més fortes del grup. Tot i haver traçat un inici dolent els escapulats, que només han guanyat un partit, tenen prou potencial per superar la Unió si aquesta no mostra la seva millor versió. “Tenim un partit molt bonic contra un dels millors rivals del grup i volem engrescar la gent perquè vingui a Vilatenim. La plantilla té ganes de fer un bon partit, i és que, en l'aspecte col·lectiu i de cohesió estem en el bon camí”, afirma Chicho, que tindrà l'única baixa de Javi Revert.

LA PRÈVIA

Serà un partit difícil perquè el Palamós és un equip molt alegre ofensivament i amb alternatives tàctiques
Arnau Sala
entrenador del Peralada

FUGIR DE LES TAULES

Tenim un partit molt bonic contra un dels millors rivals del grup. Volem engrescar la gent
Narcís ‘Chicho' Pèlach
Entrenador del figueres

EL COIXÍ

Juguem contra un rival amb història, una gran plantilla i una afició fidel. Es fan forts a casa
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot

COP D'AUTORITAT

Els números del Peralada són molt bons. Serà complicat jugar contra joves amb tant de talent
Joan Mármol
entrenador del palamós

L'ORDRE

El Palamós i el Peralada han acabat empatats els últims quatre duels directes
El Peralada, amb onze punts, i l'Olot, amb set més que el cinquè, busquen una nova estirada
En cas de victòria, la Unió estriparia el mal inici i ja sumaria cinc jornades invicta
Després d'encaixar la primera derrota la Jonquera ha de seguir el camí de la solidesa

Partit especial per a Ramon Calderé al Narcís Sala

L'Olot visita el Narcís Sala (avui a les 12.00 h) en el que serà un nou partit de màxima exigència fora de casa. El conjunt olotí ha guanyat els tres darrers partits de lliga i intentarà mantenir el ritme del líder, el Peralada, actualment a quatre punts dels olotins. El conjunt quadribarrat, construït per estar a la part alta i tenir aspiracions de disputar la fase d'ascens a segona B, categoria que va perdre fa dues temporades, serà un os dur per a l'Olot de Ramon Calderé, que viurà un enfrontament especial contra l'últim equip que el va veure jugar com a futbolista professional –del 1990 al 1993–. Fa gairebé un any, el 27 d'octubre del 2015, es va fer oficial l'arribada de Calderé al Sant Andreu com a director tècnic. El mes d'abril, el de Vila-rodona va dimitir juntament amb diversos directius més. El mateix tècnic de l'Olot ha admès que el passat estiu ell, juntament amb altres exjugadors i exdirectius, van intentar comprar el club però el president, Manuel Camino, no s'hi va prestar: “Visitem un club que sempre portaré al cor però ara defenso els interessos de l'Olot. Juguem contra un rival amb molta història, una gran plantilla i una afició fidel”, diu Calderé, que tindrà el dubte d'Uri Santos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)