Un golàs de Via en l'última acció dóna el triomf al Vilafranca

De falta. El lateral desencalla amb un gran gol (95') un enfrontament molt igualat

VILAFRANCA 2 GRANOLLERS 1

GRANOLLERS: Colchero, Mur, Javi González, Fran Fuentes, Valls, Ramón Suárez, Alex Gil (Javi Sánchez, 76'), Bellavista, Cano (Riki, 85'), Alejandro (Roland, 76') i Español. VILAFRANCA: Miguel Ramos, Fontanils (Duran, 61'), Castillo, Medina, Josu (Jordi Oribe, 95'), Triguero, Josep Díez, Oscar (Bernat, 68'), Aday, Via i Guzmán. GOLS: 0-1 (30') Medina. 1-1 (33') Ramon Suárez. 1-2 (95') Via. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als locals Javi González, Valls, Bellavista, Cano i Roland; als visitants Fontanils, Medina, Josep Díez i Bernat. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal del carrer Girona. COMENTARI: El Vilafranca va demostrar que la derrota a casa contra el Sant Andreu només va ser un accident. El conjunt d'Iván Moreno va tirar el partit endavant, de nou, amb una alta dosi de determinació en els minuts finals. Aquesta vegada va ser Èric Via, que amb un xut de falta en l'últim minut va donar els tres punts al degà penedesenc. El partit va ser molt igualat. Medina va avançar el Vilafranca rematant amb un cop de cap dins de l'àrea petita. Però la reacció dels locals va ser immediata quan en una falta servida en curt, Ramón Suárez va enviar la pilota a gol amb un fort xut. El domini altern es va mantenir fins al final del partit, quan Èric Via des de la mitja lluna de l'àrea va decantar el matx.