3a divisió FEF

Dembo dinamita el partit

La quarta. L'Olot s'emporta tres punts de prestigi de la seva visita al Narcís Sala (1-3) gràcies a un doblet del gambià. Amb l'1-2, els olotins van patir l'assetjament local, però Mas va sentenciar

Calderé va treure profit del seu retorn al Narcís Sala. El seu Olot, gràcies a un Dembo molt efectiu, va sumar els tres punts contra un Sant Andreu que, tal com li havia passat contra el Peralada, no va saber transformar en gols el seu major control. El primer temps va ser ensopit i sense cap ocasió realment clara de perill. La pilota era del Sant Andreu davant un Olot que no va aconseguir, quan la tenia, connectar amb els seus homes gol. Però el control andreuenc tampoc no va servir per a gaire cosa més que per forçar alguna falta propera que no van saber aprofitar. El primer xut a porta, tot s'ha de dir, sense gaire perill, el va provar Kike en el 21', massa tímid per inquietar Segovia. El segon temps va començar amb una acció clara per a l'Olot. Sergio Álvarez va aprofitar la lesió de David López per pispar-li la pilota i marxar cap a la meta de Segovia. La seva vaselina, però, va marxar lleugerament per sobre el travesser. Va ser l'avís del primer gol, que va arribar minuts més tard. En el 51' Blázquez va penjar la pilota des de la banda dreta i la defensa andreuenca no va saber refusar-la amb prou contundència. Al punt de penal, Dembo va aprofitar la badada per afusellar Segovia i marcar el 0-1. El cop va fer mal al Sant Andreu. L'intent de reacció va ser tallat per l'Olot, que va generar diverses ocasions fins que, en el 60', va trobar de nou el premi, un altre cop gràcies a Dembo, que va culminar amb el 0-2 una acció de contraatac després d'un córner a favor dels quadribarrats. Durant una bona estona, el Sant Andreu va restar noquejat. Intentava reaccionar, però no tenia ni profunditat ni pólvora davant un Olot ben situat. En el minut 77', però, Toro va saber caçar una pilota llarga per superar Ginard, i això va obrir la porta a un tram final de gran emoció. Els locals es van bolcar amb totes les seves forces sobre la porteria olotina i van propiciar uns instants finals de gran patiment per a l'afició garrotxina. Jose, en el 80', va tenir l'empat a prop amb un xut lleugerament desviat. Tan bolcat estava el Sant Andreu que, quan s'entrava en el temps afegit, l'Olot va trobar grans facilitats per fer el tercer en una centrada de Vilanova rematada per l'exandreuenc Mas.

ELS VESTIDORS SANT ANDREU 1 OLOT 3

Teníem molt de respecte per la qualitat del Sant Andreu. Sabíem que caldria sortir sense por i hem marcat els ‘tempos' del partit
SANT ANDREU: Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Guerrero (Jalal, 70'), Alcover, Jorge, David López (Jose, 49'), Arjona (Méndez, 76') i Toro. OLOT: Ginard, Jose, Escudero, Blázquez, Micaló, Èric Vilanova, Dembo (Uri, 70'), Héctor, Kike (Roger, 61'), Sergio Álvarez (Litus, 75') i Marc Mas. GOLS: 0-1 (51') Dembo. 0-2 (60') Dembo (60'). 1-2 (77') Toro. 1-3 (90') Marc Mas. ÀRBITRE: Sánchez Rico. T.G.: als locals Alcover, Jorge i Santolalla; als visitants José i Uri. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 1.200 espectadors al Narcís Sala.
Marcar l'1-2 els ha donat vida i hi ha hagut deu minuts en què no he vist gaire clara la victòria
Ramon Calderé
entrenador de l'olot

Amargant deixa l'Olot i torna al Bosc de Tosca

L'atacant olotí, que va arribar a l'estiu, tornarà al seu club d'origen, el Bosc de Tosca, de segona catalana, després de no haver ni debutat a tercera amb l'Olot. Davant la falta d'oportunitats, el club i el jugador han arribat a una entesa mútua per fer efectiva la sortida. La sortida de Sergi Amargant deixarà la davantera dels garrotxins amb un efectiu menys, tot i que seguirà sent de les millors, amb els pitxitxis Marc Mas i Sergio Álvarez, i Uri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)