Nàstic

futbol

2a divisió a

Enfonsats i sense ànima

Nàstic. Els grana també perden contra el penúltim, passius en la primera part, sobretot en l'1-0 (28'), i sense reacció en la segona després de l'expulsió de Valentín (52') i del segon gol de Puertas (68')

El Nàstic tenia ahir un partit per demostrar que està viu, però en va sortir més enfonsat. El 3-0 que va rebre al camp del penúltim, un Almeria més conscient del que s'hi jugava, el deixa atrapat en l'última posició, amb només 6 punts de 33 i la zona de permanència a cinc punts. Els números són durs, i les sensacions també. El Nàstic va mostrar ahir a l'Estadio de les Juegos Mediterráneos les seves carències habituals –manca d'idees i convicció en atac, i feblesa i nervis en defensa– i, a més, una preocupant falta d'ànima, de caràcter. Molt passiu, va regalar la primera meitat –en què Vicente Moreno va provar sense sort de jugar amb tres centrals–, un fet que l'Almeria va aprofitar per avançar-se amb el gol d'Antonio Puertas (28'). Si a la segona part, en què Moreno va restituir el 4-4-2, es podia esperar alguna reacció, va quedar anul·lada amb l'expulsió de Valentín (52') i el segon gol de Puertas (68'). A partir d'aquí, el Nàstic es va moure sense esma pel camp i va acabar rebent el tercer, de Quique (92'), per fer encara més dura la derrota. Vicente Moreno és un entrenador que té crèdit per tot el que ha donat al Nàstic en les últimes temporades, però, en futbol, ni el més gran heroi el té il·limitat. Un gol significatiu L'1-0 va resumir el partit. Pozo va tenir fe i va salvar una pilota que Uche veia fora, ajudant-se fins i tot amb el cap des de terra, va aixecar la mirada i va fer una centrada que Joaquín va prolongar amb el cap i Puertas va rematar a la xarxa, tots dos massa còmodes. La resta de la primera meitat va ser per l'estil: convicció local, amb arribades a l'àrea rival, i poca intensitat dels visitants, que mai no van inquietar el porter Casto. Va semblar que després del descans, aparcat el dibuix tàctic dels tres centrals del primer temps, el Nàstic donava senyals de vida, però quan un equip està malament tot se li gira en contra. Una mala decisió de Gerard Valentín, que ja tenia una targeta groga, en una entrada a Fidel li va costar la segona amonestació i l'expulsió, fent més que complicada qualsevol reacció dels tarragonins. Malgrat això, buscant tocar la pilota per acostar-se combinant a l'àrea rival, el Nàstic, sense fer res de l'altre món, va arribar a provocar una certa tensió a les graderies, un fet que demostrava que, amb més ambició, amb més passió, els grana haurien pogut jugar amb els nervis de l'Almeria i la seva afició, que no estan per tirar coets en l'aspecte anímic. Però el Nàstic amb prou feines els va fer pessigolles i no va trigar a rebre un altre cop dur: el 2-0, un golàs d'Antonio Puertas, que va conduir la pilota amb poca oposició i va batre Dimitrievski amb un xut ras i col·locat des de la frontal de l'àrea. Era evident que allò era la sentència, perquè ja no s'esperava cap mena de resposta del Nàstic. Fins al final, Dimitrievski, amb bones intervencions, només va poder demorar l'arribada del tercer gol dels locals.

ELS VESTIDORS ALMERIA 3 NÀSTIC 0

Sóc el màxim responsable. Busco variants, em trenco el cap buscant solucions, però no trobo la fórmula perquè això canviï
ALMERIA: Casto, Ximo Navarro, Morcillo, Trujillo, Nano, Corona (José Ángel, 13'), Joaquín, Antonio Puertas (Iván Sáncez, 73'), Fidel, Pozo (Juanjo, 63') i Quique. NÀSTIC: Dimitrievski, Gerard Valentín, Xavi Molina, Lopo, Iago Bouzón (Juan Muñiz, 46'), Mossa, Zahibo (Stéphane Emana, 46'), Madinda, Tejera, Juan Delgado i Uche (Kakabadze, 54'). GOLS: 1-0 (28') Antonio Puertas. 2-0 (68') Antonio Puertas. 3-0 (92') Quique. ÀRBITRE: Sagüés Oscoz. T.G.: als locals Quique, Trujillo i Fidel, i als visitants Xavi Molina i Juan Muñiz. T.V.: per dues grogues, al visitant Valentín (52'). PÚBLIC: 7.223 espectadors.
L'expulsió no ens la podem permetre; Valentín s'ha equivocat, però la responsabilitat és meva perquè sóc jo qui el posa
Tinc confiança i només penso a guanyar el proper partit. Mai no llanço la tovallola
Vicente Moreno
entrenador del nàstic

Andreu: “Moreno continuarà”

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va assegurar després del partit que Vicente Moreno continuarà com a entrenador del Nàstic. “Té tot el nostre suport, ell ens ha portat fins aquí i hi tenim tota la confiança”, va afirmar Andreu, que considera que, ara mateix, el problema és més anímic i de falta de confiança que no pas de manca d'actitud de l'equip. El president del Nàstic va demanar el suport de l'afició, especialment en el proper partit, diumenge a la tarda al Nou Estadi contra el Mallorca, un duel que es perdran dos defenses: l'expulsat Valentín i Xavi Molina, que ahir va veure la cinquena targeta groga. Per contra, Suzuki reapareixerà després d'un partit sancionat. “No podem llançar la tovallola, hem viscut situacions més complexes i segur que amb treball ens en sortirem”, va assegurar Andreu, que va tornar a deixar clar que el Nàstic aprofitarà el mercat d'hivern per reforçar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)