La Unió, en clara línia ascendent

Amunt. Un gol en pròpia porteria dóna els tres punts als figuerencs, que continuen escalant en la taula

Treballada victòria del Figueres contra l'Europa. El conjunt dirigit per Chicho va haver de suar de valent per perforar la porteria rival, però un gol en pròpia porteria a quinze minuts del final va donar els tres punts als figuerencs, que continuen escalant en la taula classificatòria. En contrapartida, l'Europa no reacciona i en finalitzar el partit l'entrenador Albert Poch va deixar entreveure que podria deixar l'equip. El Figueres va estar millor en els primers vint-i-cinc minuts de partit, encara que sense cap aproximació realment perillosa. En canvi, l'Europa, amb ben poca cosa va disposar de dues ocasions clares mitjançant Abel Rita i Òscar Sielva, però les seves rematades van sortir desviades. Per al Figueres la més clara la va tenir Ritxi Mercader, que després de fer una diagonal per la banda dreta va xutar molt ajustat al pal. I així es va arribar al descans, amb un 0-0 en el marcador que ho deixava tot obert de cara a la segona meitat.
Hi creuen
Després de la represa, l'Europa va començar a tenir més el control del joc, encara que sense gaire perill. El Figueres tampoc no disposava de gaires ocasions, tret d'un xut de Maik Molist que va sortir fora per poc. Fins que va arribar l'1-0 en una centrada de Ferrón que va rematar amb el cap Pedro del Campo i que va impactar en la cama d'Uri González abans d'entrar (74'). Després del gol el Figueres va poder sentenciar en un un contra un de Casanova que va aturar el porter, mentre que l'Europa va vorejar l'empat en una jugada embolicada. Finalment, però, el triomf es va quedar a Vilatenim.

FIGUERES 1 EUROPA 0

FIGUERES: Bartrina, Varese (Quimo, 58'), Masó, Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Maik Molist, Moha (Casanova, 58'), Ritxi (Torque, 85') i Ferrón. EUROPA: Moha, Joel, Rojas, Abel Rita, Dani (Uri, 45'), Denis Coch, Sielva (Iglesias, 67'), Gonzalo, Fran Bea, Navarro i Joel Coch (Civil, 74'). GOLS: 1-0 (74') Uri, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Moreno Villaecija. T.G.: als locals Martí Bartrina, Santi Varese i Torquemada; i als visitants Dani. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 700 espectadors a Vilatenim.
L'equip ha merescut la victòria, hem atacat contra un gran equip, i això s'agraeix. Vull felicitar els jugadors, han fet un bon partit
Queda molta lliga encara, però ara el treball es veu recompensat amb bons resultats
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres

El Figueres continua invicte a Vilatenim

El Figueres va jugar ahir el seu sisè partit com a local aquesta temporada i va mantenir-se invicte a Vilatenim amb la tercera victòria seguida davant de la seva afició –abans, els de Chicho s'havien imposat al Manlleu (1-0) i el Júpiter (2-1)–. El conjunt figuerenc havia començat la lliga a mig gas a casa, amb tres empats en els tres primers partits –contra el Palamós (0-0), la Jonquera (1-1) i el Vilafranca (0-0)–, però ara està clarament a l'alça. A més del triomf contra l'Europa, el Figueres va deixar la porteria a zero després de tres partits sense aconseguir-ho, i ho va fer per quart cop aquesta temporada. Pel que fa a l'apartat golejador, l'equip de Vilatenim va veure porteria per sisè duel consecutiu (9 gols en les darreres sis jornades) i la setmana que ve tindrà el repte de sumar la primera victòria a domicili d'aquest curs al camp del Vilassar de Mar (el diumenge a les 12 h).