Reus

A dalt s'hi està molt bé

Reus. L'equip roig-i-negre sap que fer-se fort entre els millors li permetrà ampliar el marge respecte a la zona baixa, de moment la seva referència, i per això visita l'Osca ambiciós i sense complexos

El Reus està en un moment de la temporada que ha d'aprofitar. Fort en defensa i dinàmic en atac, no ha trencat la inèrcia positiva que arrossega des de la temporada passada i té el dipòsit de la confiança ple fins a dalt. Concentrat i intens cada jornada, té les idees clares i aprofita les oportunitats que li donen els partits, de manera que, ara mateix, sap que pot guanyar on sigui i contra qui sigui. Sap, també, que el que ha de fer ara és acumular punts, molt benvinguts en la lluita per la permanència, que de moment és el seu objectiu principal. Així, avui visita l'Osca amb personalitat, sense complexos i amb l'ambició d'allargar tant com sigui possible l'arrencada de competició, que li ha valgut l'etiqueta de revelació de la lliga.

L'Osca no li ho posarà gens fàcil, sobretot perquè és un equip que va a més –ha guanyat tres dels cinc últims partits– i és especialment fort al seu estadi, on ha guanyat amb solvència els dos últims partits, contra l'Almeria (2-0) i el Mirandés (3-0). Per bon moment, però, el del Reus, que ha guanyat en les dues últimes jornades, que només ha encaixat una derrota i que encara no ha rebut més d'un gol en cap partit. Els roig-i-negres, a més, estan progressant en atac, ja que fins a la novena jornada marcaven, com a màxim, un gol per partit –ben rendibilitzats, això sí–, i en els dos últims partits n'han fet quatre: 0-2 al camp de l'UCAM i 2-1 contra el Lugo.

Olmo, un mes KO

Tot i l'excel·lent moment que viu el Reus, no tot són bones notícies per al conjunt del Baix Camp, que just quan havia recuperat tots els lesionats, ha vist com Jesús Olmo s'haurà d'estar un mes fora dels terrenys de joc ja que té un esquinç del lligament col·lateral intern del genoll dret. Més enllà del central, per al partit d'avui Natxo també tindrà una altra absència sensible: la del sancionat Ramon Folch. D'altra banda, Juan Antonio Anquela té tres baixes –Javi Jiménez, Carlos David i Camacho–, mentre que ha anat recuperant en les últimes hores els laterals Carlos Akapo i César Soriano.

LES FRASES

L'Osca és un bloc compacte, intens i té velocitat en les transicions. Serà molt incòmode
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
El Reus juga molt bé, és lluitador i té molts arguments. No és casual que estigui a dalt
Juan Antonio Anquela
entrenador de l'osca

Precedents a segona divisió B i a tercera

Ni l'Osca ni, sobretot, el Reus són equips habituals a segona A. Els catalans hi debuten aquest any i els aragonesos hi van pujar per primer cop el 2008. Abans els dos equips s'havien trobat en dues temporades a segona B i una a tercera, la 1976/77, amb 3-1 a Osca i 0-0 al Baix Camp. A segona B van coincidir el curs 2005/06, amb 0-0 a Reus i victòria visitant a El Alcoraz (1-2), i el 1982/83, amb triomfs de l'Osca tant a casa (1-2) com a fora (3-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)