Territorial

Quan costa té més bon gust

1a catalana. El Girona B supera el Tona tot i jugar mitja hora amb deu

El Girona B es va refer ahir de la derrota de diumenge passat al camp del Sant Cugat gràcies al triomf per la mínima que va aconseguir a casa contra el Tona, i que li permet situar-se en la part alta de la taula. La victòria es va forjar ben aviat. Tot just començar el col·legiat va assenyalar un penal clar sobre Enrique, que ja es plantava sol davant Fran. Isma Traoré no va perdonar des dels onze metres i va fer l'1-0 que acabaria sent definitiu. L'empenta inicial dels gironins va estar a punt de traduir-se en un avantatge major, però Enrique no va aconseguir finalitzar cap de les dues bones ocasions que va tenir. En la represa el partit va començar igualat, però en el 59' Hervías va deixar el Girona B amb deu per doble amonestació i el guió va canviar. El Tona va aprofitar per fer un pas endavant i va tenir el gol a prop en diverses ocasions, però el Girona va aconseguir resistir i fins i tot va estar a punt de fer el 2-0 en una rematada de cap al pal de Raúl.

GIRONA B 1 TONA 0

GIRONA B: Marcel, Juan (Samu, 64'), Raúl, Mario, Pol Ros, Guilana, Isma (Nahuel, 87'), Karim, Enrique (Gallardo, 77'), Hervías i Ferran (Óscar, 64'). TONA: Fran, Aitor (Pol, 82'), Jordi (Nil, 46'), Edu, Eloi (Pau, 77'), Francesc, Adrià, Baruc, Èric (Franquesa, 68'), Albert (Joan, 46') i Jordi. GOLS: 1-0 (3') Isma Traoré, de penal. ÀRBITRE: Pedrol Vozmediano. T.G.: als locals Juan i Ferran; i als visitants Aitor, Jordi, Francesc, Èric, Albert i Sergi. T.V.: al local Hervías (59') per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 100 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)