Territorial

Golejats sense merèixer-ho

Divisió d'honor juvenil. El Girona s'avança i planta cara durant una hora a l'Espanyol, però s'acaba deixant anar i perd de manera contundent el cinquè partit a domicili del curs

El Girona continua sense puntuar a domicili, i ahir, al camp de l'Espanyol, va encaixar la primera golejada del curs, tot i que no es va merèixer endur-se un resultat tan contundent. De fet, els d'Àlex Marsal es van avançar i l'Espanyol va haver d'esperar fins al tram final del partit per capgirar el resultat. En els últims minuts, amb el resultat en contra, el Girona no va mostrar capacitat de reacció i l'Espanyol va aprofitar per acabar golejant. Els locals van ser els que van prendre la iniciativa en els primers minuts i van tenir dues bones ocasions per obrir el marcador. Bermejo, amb una rematada dins l'àrea desviada per poc, i Gilbert, amb un xut que va salvar un defensa, van estar a punt de fer avançar l'Espanyol. Però el que va aconseguir obrir el marcador va ser el Girona. Werick, en el minut 12, va aprofitar una errada del porter Adri per fer el 0-1 després d'una falta. El gol va animar els gironins, que van equilibrar l'empenta inicial de l'Espanyol i li van disputar la iniciativa al mig del camp. Quan millor estava el Girona va arribar l'empat. Els d'Àlex Marsal no van ser prou contundents defensant una jugada a pilota aturada i Reina ho va aprofitar per fer l'1-1. El Girona no es va arronsar tot i l'empat, i Navarro va estar a punt de tornar a fer avançar els blanc-i-vermells abans de l'empat, però Gaixas va salvar el gol just sobre la línia. Després de la represa, el partit va seguir molt igualat. Els gironins van començar amb força, però amb el pas dels minuts se'ls van anar acabant les forces, fins que en el 63 va arribar el 2-1. Bermejo va rematar una jugada de Jordan al fons de la xarxa per capgirar el resultat. El gol va ser una galleda d'aigua freda per al Girona, que no va tenir capacitat de reacció. Els d'Àlex Marsal van aguantar com van poder els primers deu minuts després d'encaixar el gol, però després el partit ja va ser un passeig per als locals. El mateix Bermejo va fer el 3-1 en un servei de córner i Jordan es va afegir a la festa fent el 4-1 després d'una combinació amb Martí Soler. Ja en el 90, Bermejo va completar el seu hat-trick i va acabar situant el 5-1. Un resultat massa cruel pel que va fer el Girona.

ELS VESTIDORS ESPANYOL 5 GIRONA 1

ESPANYOL: Adri, Reina, Pedrosa, Saúl, Gaixas, Pol Lozano (Jaume, 86'), Brugué (Jordan, 45'), Martí Soler, Gilbert (Fode, 75'), Bermejo i Gil (Víctor, 73'). GIRONA: Alberto, Carles, Eloi, Guillem, Damià (Castello, 77'), Alex Soler (Genesca, 67'), Marc Crespo (Arenas, 64'), Èric Torres (Mejía, 64'), Werick, Caballero i Navarro. GOLS: 0-1 (12') Werick. 1-1 (26') Reina. 2-1 (63') Bermejo. 3-1 (73') Bermejo. 4-1 (84') Jordan. 5-1 (90') Bermejo. ÀRBITRE: Luceno Soriano. T.G.: als locals Pol Lozano, Bermejo i Martín Soler; i al visitant Crespo. PÚBLIC: uns 500 espectadors.
Hem estat bé fins que ens han fet el 2-1, que ens ha fet molt mal, i hem llançat la tovallola. Si afluixes, ells són criminals
El més positiu és que ja hem passat el Barça i l'Espanyol, i ara vénen els rivals de la nostra lliga