Nàstic

Albert Lopo

jugador del nàstic

“Demano perdó, però no permetrem que ens robin”

Lopo, contundent. El central, expulsat després del partit per haver-se encarat amb l'àrbitre, es mostra indignat amb el col·legiat: “Si jo escrigués una acta, ell també en podria sortir malparat”

Albert Lopo va voler explicar-se ahir després de l'expulsió de diumenge, en què l'àrbitre, De la Fuente Ramos, va ensenyar-li targeta vermella en acabar el partit i va reflectir a l'acta diversos insults, com ara “ets un merda” o “has vingut a robar-nos, ets un pocavergonya”. El defensa va disculpar-se però no es va mossegar la llengua. “Demano perdó als companys, al cos tècnic, als directius i sobretot a l'afició, perquè no és exemplificant el que vaig fer”, va dir el central barceloní, que va argumentar el perquè del seu comportament: “Tal com està la situació, ni jo ni cap company permetrem que es vingui a robar el treball que hem fet durant el partit. No volem que això torni a succeir.”

Lopo va explicar que el col·legiat va treure'l de polleguera a ell i als seus companys, i va denunciar l'actitud prepotent del castellanolleonès. “Ell també em va dir coses que no puc reflectir en cap acta. El que paga sempre és el jugador”, va dir el defensa, que hi va afegir: “Si jo pogués escriure una acta, també ell podria sortir-ne malparat.” D'altra banda, respecte a la imatge d'impotència amb els jugadors del Nàstic enfilant diumenge el camí dels vestidors després de l'empat contra el Mallorca, Lopo ho té molt clar: “Aquella imatge s'explica perquè a l'equip li havien tret una cosa que s'havia guanyat al camp.” El central, però, també va fer autocrítica amb les dues dianes encaixades: “Van ser dos gols evitables, però l'esforç de l'equip va ser grandiós i el compromís i les ganes d'aconseguir els tres primers punts continuen ben vius.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)