3a divisió FEF

Ferrón, gols i punts

3a divisió. L'extrem empordanès va fer la diana de la primera victòria del Figueres a domicili. La Unió encadena sis jornades sense perdre i ja és setena

El Figueres passa el millor moment des que va començar el campionat. Els números parlen per si sols i és que, després d'un inici carregat de dubtes –la Unió no va guanyar el primer partit fins a la setena jornada de lliga–, la progressió de l'equip dirigit per Narcís Chicho Pèlach ha estat clarament ascendent. Els de l'Alt Empordà han sumat sis jornades sense conèixer la derrota –quatre victòries i dos empats– i al camp del Vilassar un solitari gol de Xavi Ferrón els va permetre aconseguir la primera victòria a domicili.

Un octubre pletòric

El primer triomf del Figueres va ser clarament un punt d'inflexió per a l'equip de Chicho. El 2 d'octubre la Unió va superar el Manlleu (1-0) i va començar un mes que ha portat l'equip des de la setzena posició de la taula, amb només quatre punts, fins a la setena actual, amb 18 punts al sac i les posicions de play-off d'ascens a només tres punts. “L'equip està assolint un punt de confiança òptim, però encara podem donar més de nosaltres. La progressió és bona i el marge de millora encara és evident i seguirem treballant per anar a més”, comenta l'atacant de la Unió, Xavi Ferrón.

El Figueres, a més, ha pogut convertir l'estadi de Vilatenim en un fortí. Els de l'Alt Empordà són, juntament amb el Peralada, l'Olot i el Palamós, els únics que encara no coneixen la derrota davant la seva afició, un aspecte important que permet a qualsevol equip situar-se bé en la taula.

En la darrera jornada els unionistes es van treure l'espina de no haver pogut vèncer encara com a visitants gràcies a un partit pragmàtic que va posar de manifest l'evolució del bloc i el caràcter que li imprimeix el tècnic. “El proper matx ens torna a tocar a fora [contra el Castelldefels] i sabem que encadenar dues victòries lluny de Vilatenim ens costarà. No renunciem a res ja que podem guanyar en qualsevol camp”, diu Ferrón, que s'ha erigit en màxim golejador del Figueres en aquest, gairebé, terç de la competició. Amb quatre dianes, l'extrem dretà ha estat clau en l'engranatge ofensiu de Chicho. “Estic content d'ajudar l'equip amb gols. M'he adaptat bé al Figueres ja que per a mi era com tornar a casa i en tenia moltes ganes [va passar per la Fundació i el curs 2013/14 va jugar amb el primer equip la segona volta]. Quan vaig rebre la proposta del Figueres no m'ho vaig pensar dues vegades”, sentencia Ferrón, ara per ara un home essencial en els esquemes de joc del tècnic Chicho Pèlach.

EL PROTAGONISTA

Estic molt content d'ajudar l'equip amb gols. M'he adaptat bé a la Unió ja que per a mi era com tornar a casa i en tenia ganes
L'equip està assolint un punt de confiança òptim però encara tenim força marge de millora
Xavi Ferrón
extrem del figueres

EL REGISTRE

4
gols
ha fet Ferrón en els 10 partits que ha jugat. L'extrem empordanès ha acumulat 785 minuts.
Ferrón ha igualat ja la seva millor marca a tercera del curs 2013/14, també amb la Unió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)