1a femenina

El Barça goleja en el derbi i recupera el lideratge

1a divisió femenina. Un ‘hat-trick' d'Hermoso, un doblet de Gemma i un gol de Bàrbara fan palesa la superioritat del conjunt blaugrana contra un Espanyol que continua cuer en la taula

8 0 2 6 4 23
La diferència actual entre els dos equips catalans de la màxima categoria femenina és abismal, i així ho va deixar ben clar el Barça en el derbi contra l'Espanyol. Les de Xavi Llorens es van endur el duel amb suficiència i recuperen així el primer lloc de la taula. Ni deu minuts van trigar les blaugrana a crear la primera ocasió, i quan just es complia el quart d'hora, Gemma va obrir la llauna aprofitant una errada de la portera local. La diana va obrir del tot el partit i, dos minuts després, Jenni Hermoso va fer el primer dels tres que acabaria fent. No havien passat ni vint minuts i el Barça ja tenia el partit pràcticament encarrilat. Amb l'Espanyol totalment tancat a la seva àrea, les visitants dominaven a pler, però en l'única aproximació a l'àrea de les blanc-i-blaves Brenda va escurçar distàncies. Un miratge: el primer gol que rebia el Barça en la lliga no va fer canviar ni mica el guió del partit i Hermoso va instaurar de nou, després d'una gran jugada d'Alexia, l'avantatge blaugrana de dos gols en el 40'. En la represa, el Barça va sortir per feina i en tan sols set minuts les dues golejadores del primer temps van anotar el quart i el cinquè gols, respectivament, plasmant en el marcador l'absoluta superioritat blaugrana. Bàrbara, amb un autèntic golàs, va completar la golejada (67'), que hauria pogut ser major si Mimi no s'hagués mostrat tan encertada en els vint darrers minuts del derbi.

ESPANYOL 1 BARÇA 6

ESPANYOL:Mimi, Elba, Estibi (Paloma, 64'), Inés, Carola (Pilar Garrote, 58'), Sara, Leti, Baudet (Eli, 73'), Lombi (Pomares, 76'), Brenda i Maria.BARÇA:Paños, Ruth (Míriam, 53'), Marta Unzué, Røddik, Gemma, Jennifer Hermoso, Alexia (Olga Garcia, 61'), Leila, Irene (Bàrbara, 53'), Marta Torrejón i Ange Koko (Melanie, 61').GOLS:0-1 (16') Gemma. 0-2 (18') Jennifer Hermoso. 1-2 (34') Brenda. 1-3 (40') Jennifer Hermoso. 1-4 (48') Gemma. 1-5 (52') Jennifer Hermoso. 1-6 (67') Bàrbara.ÀRBITRE:Navarro ColladosPÚBLIC:Uns 400 espectadors.