Territorial

Per reprendre el vol

Divisió d'honor juvenil. El Girona rep la visita del cuer, l'Atlètic Balears (16 h), amb l'objectiu de deixar enrere les últimes tres derrotes consecutives

El Girona juvenil té avui un d'aquells partits que s'han de guanyar tant sí com no. El conjunt dirigit per Àlex Marsal rep la visita del cuer, l'Atlètic Balears (a les 16 h a Vilablareix), disposat a sumar una victòria que el faci escalar en la taula. Els gironins han encaixat tres derrotes seguides, contra el Sant Andreu (1-0), el Barça (0-1) i l'Espanyol (5-1), tres rivals de pes, però ara volen deixar enrere la mala ratxa amb una victòria a casa. De moment el Girona, onzè, s'ha mostrat força eficient com a local aquest curs, i ha sumat els 10 punts que acumula en total davant de la seva afició. En contrapartida, els de Marsal encara no saben què és puntuar a domicili, amb cinc derrotes en cinc partits. Pel que fa al rival, l'Atlètic Balears (7 punts), només ha estat capaç de guanyar dos dels primers deu partits, amb la primera victòria en la jornada sis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)