Nàstic

Mal lloc per tenir urgències

Nàstic. El cuer, amb l'espasa de Dàmocles al damunt, ha de buscar el primer triomf al sempre complicat camp d'un Mirandés conscienciat per refer-se després de tres derrotes consecutives

Anduva viurà aquest migdia un nou capítol de la desesperada recerca del Nàstic de la primera victòria d'una temporada que ja enfila el més de novembre. Fins ara, molt dubtes, nervis creixents i pocs senyals del joc adequat per reaccionar, però a Tarragona s'agafen a l'actitud dels jugadors contra el Mallorca, malgrat el mal empat final, i al crèdit que té un equip que fa cinc mesos lluitava per objectius ara increïblement llunyans. De camí per sortir del pou només n'hi ha un, la victòria, que ja no es pot demorar més. Guanyar el primer partit, però, no és suficient, ja que el Nàstic necessita aconseguir quatre o cinc victòries en els nou partits que queden de la primera volta per no arribar despenjat al mercat d'hivern, al qual el club grana haurà de recórrer. L'altra solució habitual dels equips que no funcionen, el canvi d'entrenador, es manté de moment aparcat a Tarragona, tot i que no es pot descartar si l'equip no reacciona. L'espasa de Dàmocles que té el Nàstic al damunt, amb tot el pes de l'últim lloc i dels sis punts de distància respecte a la zona de permanència, podria caure aviat sobre l'equip i també sobre Vicente Moreno.

Visitar el Mirandés no és, ni de bon tros, l'ideal per a un equip amb màxima urgència. Anduva és sempre un terreny de joc difícil i el Mirandés, un rival incòmode. Segons Vicente Moreno, és un equip que obliga l'oponent a estar molt concentrat tant en defensa com en atac. “La clau del partit estarà a les dues àrees”, afirma Moreno, que recorda que el Mirandés és insistent en atac, situant moltes pilotes a l'àrea, i deixa espais al darrere, amb la seva defensa de tres, de manera que si el Nàstic està fi en atac ho pot aprofitar. L'equip de Carlos Terrazas va començar molt bé la lliga i fins a la novena jornada es mantenia invicte. Ara, però, està en una dinàmica oposada, ja que ha perdut els tres últims partits, en els quals no ha marcat cap gol. A Miranda de Ebro veuen la visita del cuer com l'oportunitat de reprendre el camí positiu i han demanat a l'afició que ompli Anduva. Serà, per tant, un partit exigent en què el Nàstic haurà de demostrar que és un bloc cada cop més compacte i conscienciat, tal com assegura la plantilla, capaç de sortir del pou.

LES FRASES

El partit es definirà a les dues àrees, on haurem d'estar molt fins. Esperem donar el nivell que tenim
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Podem pensar que el Nàstic està en un moment trist, però és un bon equip i té qualitat
Carlos Terrazas
entrenador del numància

Vicente Moreno podrà disposar dels ariets

Tot i estar tocats durant tota la setmana, l'entrenador del Nàstic podrà disposar en el partit d'avui de Jean Luc i dels seus dos davanters centre, Àlex López i Uche, que finalment van entrar en la convocatòria. Iago Bouzón i José Carlos, en canvi, no han viatjat a Miranda, ja que continuen amb les seves molèsties. El capítol de baixes el completen Lopo, Tejera –sancionats–, Manolo Reina i Manolo Martínez –que continuen lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)