Territorial

El Farners perd en el 94'

1a catalana. Els selvatans perden en el temps afegit després de vuit partits sense fer-ho tot i jugar tota la segona part amb un jugador més

farners 1 AVIÀ 2

FARNERS:Gabi, Adrià S. (Riki S., 46'), Yaya (Sanding, 79'), Riart, Muniesa (Negre, 46'), Nierga (Criado, 58'), Gerard Muñoz, Rossell, Joel S., Miquel i Fajardo. AVIÀ:Sergi, Pintó (Toni, 62'), Liria, Jonathan, Torres, Criado, Arnau Ruiz, Max Morell, Roger Claret (Guijarro, 84'), Miki Poveda (Alejandro Delgado, 73') i Roger. GOLS:0-1 (21') Arnau Ruiz. 1-1 (45') Gerard Muñoz. 1-2 (94') Alejandro Delgado. ÀRBITRE:Llopart Carbó.T.G.:als locals Nierga i Joel Salas; i als visitants Pol Pintó, Miki Poveda, Arnau Ruiz, Toni, Guijarro i Miki López.T.V.:al local Negre (87') per doble groga; i directa al visitant Marc Torres (38').

Després de perdre en el debut de lliga contra el Sants els de Nacho Castro encadenaven vuit jornades sense conèixer la derrota, però ahir van perdre en el 94' després que Delgado rematés de cap una falta al fons de la porteria.

El partit no va començar bé per al Farners perquè va ser l'Avià qui va trencar la igualtat inicial amb un gol de cap d'Arnau Ruiz després d'una falta lateral. El gol va fer reaccionar els selvatans, que van passar a dominar i van monopolitzar totes les ocasions fins al xiulet final, sobretot després que en el 38' l'Avià es va quedar amb deu. Gerard Muñoz va empatar al final de la primera part amb una rematada d'esperó, però en la represa el Farners va pecar de precipitació i ho va pagar car en l'última jugada del partit.