Territorial

Una victòria que dóna oxigen

Divisió d'honor juvenil. El Girona guanya a casa contra el cuer i trenca una mala ratxa de cinc partits sense sumar els tres punts

girona 3 at. balears 1

GIRONA:Roman, Puig, Eloi, Guillem, Damià, Àlex (Pol Blay, 70'), Èric Torres, Sergi Caballero (Caste, 90'), Crespo (Rodri, 61'), Werick i Ignasi (Genesca, 78'). ATLÈTIC BALEARS:Pau, Josef, Terrassa, Isaac, Carles, Varón (Mesa, 46'), Javi, Roja (Servera, 65'), Dani, Condis i Alorda (Sandro, 59'). GOLS:1-0 (36') Èric Torres. 2-0 (65') Sergi Caballero. 2-1 (72') Sandro. 3-1 (88') Rodri. ÀRBITRE:García Rosel.T.G.:als locals Àlex i Pol Blay; i als visitants Servera i Josef.T.V.:al visitant Javi (63') per doble amonestació.

Després de sumar només un punt dels últims quinze el Girona necessitava urgentment una victòria per retrobar el bon camí; i la va aconseguir ahir a casa contra el cuer, l'Atlètic Balears. El partit dels gironins no va ser brillant, però era el dia per mirar més el resultat que res més.

En la primera part només hi va haver un xut a porteria i va acabar amb gol d'Èric Torres. El migcampista va superar Pau amb un potent xut des de la frontal ajustat a la base del pal. Abans, els gironins havien agafat el control del partit des del primer minut i havien imposat el seu ritme, però es van deixar endur pel nerviosisme provocat per la mala ratxa. Els d'Àlex Marsal havien estat molt imprecisos i precipitats i no havien trobat la manera de generar perill. Només Werick, que va estar participatiu però va fer la guerra pel seu compte, havia buscat porteria, però Pau no va haver ni d'intervenir.

Després de la represa el Girona va continuar dominant, però sense aconseguir crear perill fins que en el minut 63 l'Atlètic Balears es va quedar amb deu. Només dos minuts després, Caballero va robar la pilota a camp contrari i, sol davant Pau, va fer el 2-0. Tot semblava coll avall per al Girona, però els balears van reduir distàncies amb un gol de Sandro, definint en l'un contra un davant Roman (71'). El 2-1 va esperonar els visitants i va fer tremolar el Girona. Els visitants van tenir dues bones ocasions per empatar, però els gironins van acabar recuperant l'ordre defensiu i van controlar els minuts finals. Fins i tot, Rodri va sentenciar amb el 3-1 al contraatac.

Ens hem tret el neguit després de setmanes sense poder guanyar. Avui no hem jugat tan bé, però hem fet els gols que necessitàvem
Ha de ser un punt d'inflexió. Aquesta victòria ens dóna ales i hem de fer un pas endavant