Nàstic

El Nàstic obté, per fi, el primer triomf (0-1)

2a divisió A. Els grana guanyen al camp del Mirandés gràcies a un gol de Juan Muñiz a l'inici de la segona meitat (56')

El Nàstic ha hagut d'esperar a la tretzena jornada de lliga per aconseguir la primera victòria a la lliga, oxigen pur per als tarragonins. L'equip grana ha guanyat al camp del Mirandés gràcies a un gol de Juan Muñiz en el primer tram de la segona meitat (56').

La primera meitat ha estat igualada, amb ocasions repartides. El Nàstic ha tingut el gol a prop amb una acció d'Àlex López davant Sergio Pérez i un bon xut de Juan Muñiz desviat pel porter local. A l'altra àrea, Dimitrievski ha salvar l'1-0 en rebutjar un xut de Sangali, que s'havia quedat sol davant seu.

El Mirandés ha sortit més impetuós en la segona meitat, però el Nàstic s'ha defensat bé i ha marcat en el primer contraatac, una acció de Ferran Giner rematada a pler per Muñiz. A partir d'aquí, els grana han resistit als atacs dels locals i, amb més encert en atac, en què tenia espais, hauria pogut marcar el segon gol

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)