Reus

El Reus cau a casa contra el líder (0-1)

2a divisió A. Un regal d'Atienza aprofitat per Roger (62') permet al Llevant ser el primer equip en vèncer a l'estadi roig-i-negre

El Reus ha perdut contra el Llevant, el primer equip que s'emporta els tres punts de l'estadi roig-i-negre, a causa d'un gol de Roger Martí, que ha aprofitat un regal d'Atienza (62').

El Reus ha fet una bona primera meitat, amb més control del joc i alguna ocasió més que el rival, sobretot una acció de Máyor, que ha rebut una pilota interior de Fran Carbia i ha xutat desviat davant la sortida del porter. El Reus ho ha intentat, sobretot, amb la mobilitat de Fran Carbia entre línies i de Vaz i Benito a la banda dreta.

El Llevant ha millorat en l'últim tram de la primera meitat i a l'inici de la segona. Més ofensiu, ha portat nerviosisme al Reus. Així, el sempre concentrat Atienza ha fet una passada enrere sense adonar-se que hi havia Roger, que s'ha vist sol davant Edgar Badia, al qual ha superat per baix. Fins al final, massa precipitat i amb pilotes llargues, el Reus ha buscat, sense prou encert, l'empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)