2a divisió A

futbol

Reus-Nàstic

El derbi promet

Reus-Nàstic. L'històric duel de diumenge aixeca una gran expectació i les entrades ja s'han esgotat. Els dos clubs preparen el partit amb ‘fair play'

El Camp de Tarragona viurà diumenge al migdia un partit històric, ja que els dos equips més representatius del territori, el Reus i el Nàstic, s'enfrontaran per primer cop a segona A. Com no podia ser d'una altra manera, les 4.500 localitats de l'estadi del Reus estaran ocupades. Ahir, les entrades posades a la venda pel club reusenc ja es van exhaurir. Fins diumenge, els abonats, que podran veure el partit amb el seu carnet, en van poder adquirir més, i ahir es van posar a la venda per a la resta d'aficionats, que van trigar mig dia a exhaurir-les. El Nàstic ja disposa del seu paquet de 355, a 20 euros, que començarà a vendre avui, exclusivament entre els seus abonats.

Fila zero solidària

Els dos clubs esperen que es visqui un derbi amb bon ambient, i ja han presentat accions conjuntes. A més del cartell del partit, ideat pel Reus i en què col·laboren jugadors del Nàstic, les dues entitats van presentar ahir la campanya solidaria Dóna vida al derbi, que consisteix en la creació d'una fila zero en què tothom podrà participar posant-hi 2 euros destinats a la Fundació Noelia, que treballa per als nens que pateixen distròfia muscular congènita. Els que hi col·laborin participaran en el sorteig d'entrades per al partit.

Molina, Carbia, Àlex i Querol fan de Ramones

El Reus continua amb els cartells promocionals dels partits inspirats en portades de disc –gràcies a l'estudi OVNI i del fotògraf Ferran Estivill– i, per al derbi de diumenge, l'escollit és el primer àlbum del grup Ramones, homònim (1976). Hi participen dos jugadors del Reus –Fran Carbia i David Querol– i dos del Nàstic –Xavi Molina i Àlex López–, tots ells del territori i amb passat en el club ara rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)