2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Manu Torres trenca la imbatibilitat del Badalona

A pilota aturada. El conjunt de Manolo González cau derrotat per primera vegada en aquest curs per culpa de dos gols del defensa arlequinat

BADALONA 1 SABADELL 2

BADALONA:Morales; Fran Grima (Agus Alonso, 57'), Moyano, Robusté, Aleix Coch, Musa, Sergio Maestre, Toni Lao, Iván Agudo (Guzmán, 70'), Víctor García i Gerard Oliva (Sandro, 75').SABADELL:Ezkieta, Jordan Sánchez, Pol Moreno, Viale, Manu Torres, Verdú, Juanjo (Yeray, 55'), Clausí (Jordan Gaspar, 87'), Jordi López, Ian González, i Txomin (Migue, 62').GOLS:0-1 (47') Manu Torres. 1-1 (62') Oliva. 1-2 (89') Manu Torres.ÀRBITRE:Sánchez Alba.T.G.:als locals Oliva, Robusté i Agus Alonso; als visitants Manu Torres, Juanjo, Viale, Jordan Sánchez i Ian González.T.V.:Musa amb vermella directa (50').

Ha hagut de ser el quinzè rival el que ha derrotat el Badalona. El conjunt de Manolo González no ha resistit més i ha acabat perdent en la jornada 15 per primera vegada en el curs. El Sabadell, a partir de la pilota aturada i en l'últim minut del partit, va ser l'encarregat d'endur-se els tres punts que li suposen un alleujament: tanca una ratxa de cinc partits sense conèixer el triomf.

El Badalona va governar el partit com sol fer en el sempre difícil terreny de joc de Montigalà. Cara a cara, tots dos equips van plantejar un esquema amb tres centrals, un fet que no va deixar veure gaire ocasions durant el primer temps.

La segona part va estar clarament marcada pel gol de Manu Torres, a la sortida d'un córner. El Badalona va intentar respondre ràpidament però enmig d'aquesta fogositat Musa va ser expulsat per un cop de colze absurd sobre Clausí. Tot i estar amb deu homes, els escapulats, sense res a perdre-hi, es van bolcar en la part ofensiva i van rondar la porteria d'Ezkieta. En aquest context, l'àrbitre va xiular un penal provocat per Gerard Oliva que ell mateix es va encarregar de xutar. Aquí, va emergir la figura del porter Ezkieta perquè després que el davanter estavellés la pena màxima al pal va fer una estirada descomunal per evitar l'empat. El tercer cop psicològic gairebé consecutiu del Badalona no el va tombar i va aconseguir l'empat en un xut d'Oliva, per l'escaire. El Badalona continuava a l'atac però l'esforç físic va acabar-li passant factura. El Sabadell ho va aprofitar i en un córner en el tram final de partit, Manu Torres va marcar el gol del triomf.

ELS VESTIDORS

Estic tan orgullós avui [per ahir] com la setmana passada després de la victòria al Miniestadi
Manolo González
entrenador del badalona
L'equip ha estat valent, hem aprofitat la baixada física del rival per apuntar-nos el triomf
José Solivelles
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)