3a divisió FEF

L'Olot ja és líder

Per la mínima. Un gol de Mas decideix el duel gironí. La Jonquera va resistir 65 minuts i va buscar l'empat fins al final

la jonquera 0 olot 1

LA JONQUERA:Toni Montero; Bonmatí (Tidi, 81'), Botxi, Murga, Ivan Ruiz; Brice, Joan Pujol (Henry, 81'), Òscar Molina, Fran Pérez (Coro, 73'); Marc Vilà i Joan Pons.OLOT:Ginard; Micaló, Jose, Escudero; Kike, Hèctor Simon (Abel, 87'), Roger, Bigas (Dembo, 59'); Uri Santos (Èric Vilanova, 75'), Sergio i Marc Mas.GOLS:0-1 (65') Marc Mas.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Brice, Joan Pujol i Òscar Molina, i als visitants Kike, Uri Santos i Escudero.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al Municipal de les Forques.

L'Olot va engreixar els seus bons números al camp de la Jonquera, però la victòria no va ser com una altra. La vuitena de manera consecutiva, combinada amb la derrota del Peralada, va suposar l'assalt al lideratge. Un premi gros a un triomf patit i treballat al camp de la Jonquera, un dels més difícils de la categoria. L'equip d'Axel Vizuete va mostrar als garrotxins per què és un equip tan sòlid en defensa i no els va deixar practicar el seu futbol.

La Jonquera activava la seva pressió més alta quan l'Olot s'atrevia a acostar-se a la zona de tres quarts de camp. Volia evitar que Hèctor Simon i Roger Vidal fessin funcionar la maquinària d'atac olotina, que ahir disposava dels seus tres davanters. Per primera vegada, Ramon Calderé va apostar per fer jugar junts Marc Mas, Sergio Álvarez i Uri Santos. Precisament, el menut davanter olotí va ser un dels més actius durant la primera meitat i va protagonitzar l'ocasió més important amb un xut per sobre el travesser que va arribar gràcies a una jugada assajada (31').

Ara bé, l'oportunitat més clara dels primers 45 minuts va ser per als altempordanesos. L'equip fronterer va estar ben a punt de causar un ensurt seriós a l'Olot i plantar-se al descans al davant en el marcador; Joan Pons, tot sol a l'àrea petita, va rematar a fora per poc en l'última jugada de la primera meitat. En la segona, la Jonquera també va començar bé –va disposar de dues oportunitats en els dos primers minuts– i va obligar l'Olot a moure fitxa. Calderé va reaccionar amb l'entrada de Dembo i un canvi de sistema tàctic.

Del 3-4-3, l'Olot va passar a un 4-4-2 més habitual que va esdevenir clau per explicar la victòria. Els extrems van recuperar el protagonisme i, sense anar gaire lluny, Dembo va iniciar la jugada del 0-1, que va continuar amb una bona centrada de Sergio i va acabar amb una rematada de Marc Mas des del segon pal amb la bota dreta (65'). El màxim golejador del grup cinquè de tercera també va entrar en escena i va tornar a ser decisiu. L'Olot ja hauria pogut marcar abans, amb un cop de cap de Micaló que va picar al travesser i a terra, però la Jonquera també ho hauria pogut fer després, amb una rematada a boca de canó que va salvar Xavi Ginard.

ELS VESTIDORS

L'Olot encadena vuit triomfs en la lliga i, després de quinze jornades, s'alça al lideratge

UNA MÉS

No es pot retreure res als jugadors. Ho han donat tot i han fet moltes coses bé. Treballem molt, però al davant tenim un problema
Era un camp complicat, i després del 0-1 he patit. Però val la pena patir. Vuit victòries seguides és difícil de veure en qualsevol categoria
Aquests partits es decideixen per petits detalls i l'Olot té homes que marquen diferències
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
Aquesta plantilla té recursos. Hem provat una cosa primer i després ho hem girat, i ha anat bé
Ramon Calderé
entrenador de l'Olot

Mas continua en estat de gràcia

El davanter va ser de nou el gran protagonista de la victòria del seu equip, l'Olot. El de Sils segueix sumant dianes a la seva llista gols aquest curs i, amb la que va fer ahir a les Forques, ja en suma quinze en les quinze primeres jornades. Marc Mas encadena cinc jornades de lliga fent gol, i és que l'atacant suma en aquesta sèrie vuit dianes.

L'exjugador del Peralada va ser el botxí de la Jonquera, que va patir la quarta derrota de la temporada per la mínima. El conjunt dirigit per Axel Vizuete travessa el pitjor moment del curs, amb tres derrotes consecutives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)