2a divisió FEF

Una altra decepció a domicili

2a divisió B. El Llagostera va tornar a caure derrotat lluny de la Costa Brava, on ja suma sis derrotes. Contra el cuer, una desconnexió fatal de cinc minuts va ser decisiva per no aixecar el cap

El Llagostera no acaba de trobar la regularitat necessària per fer un pas endavant en la classificació i oblidar-se així de la part més baixa. En el dia d'avui l'equip llagosterenc és més a prop del descens, a només tres punts, que de les posicions de play-off d'ascens, el veritable objectiu prefixat des de l'inici del curs actual, ara a sis punts.

A Elda, contra el cuer, l'Eldenc, els gironins van tornar a evidenciar mancances innegociables per a una plantilla potent amb l'etiqueta de candidata a l'ascens. La desconnexió fatal entre els minuts 64 i 69 va costar dues dianes als jugadors dirigits per Oriol Alsina, que amb anterioritat havien controlat el partit, a còpia de possessió de pilota. “Hem de fer autocrítica. Teníem controlat el partit i sabíem que el rival ens podria fer mal amb centrades i pilotes aturades, però no ho hem sabut parar. Els dos gols seguits ens han deixat estabornits”, comentava l'atacant del Llagostera Pablo Sánchez, que va tornar a ser titular per segon partit consecutiu en el lloc de Robert Simón, l'inquilí de la banda dreta en els darrers partits.

L'ensopegada contra l'últim classificat –tot just contra el gironins, l'Eldenc va sumar el primer triomf a casa, el segon des de l'inici de lliga– frena de nou el Llagostera, que, després d'aconseguir quatre victòries en una sèrie de sis partits, ara n'encadena dues sense vèncer.

El pròxim partit serà una altra revàlida per als gironins, que s'enfrontaran al Badalona a l'estadi Palamós-Costa Brava. Els escapulats tot just van perdre en la darrera jornada contra el Sabadell el primer partit de lliga. “Queden quatre finals fins a l'aturada de Nadal i hem de fer el màxim de punts. Ens espera un matx complicat contra el Badalona i si el volem guanyar haurem de millorar respecte a Elda”, deia el mitjapunta Rubén Martínez.

ELS PROTAGONISTES

Hem de fer autocrítica. Teníem el partit controlat però els dos gols ens han deixat estabornits
Pablo Sánchez
extrem del llagostera

A REFER-SE

Queden quatre finals fins a Nadal i hem de fer el màxim de punts. Contra el Badalona serà difícil
Rubén Martínez
Mitjapunta del llagostera
El Llagostera rebrà el Badalona diumenge a les 12 h en una nova revàlida

MALS NÚMEROS

5
minuts
van passar entre el primer gol de l'Eldenc, en una errada de marcatge, i el segon, de penal
6
derrotes
ha encaixat el Llagostera a fora en els vuit partits jugats. En les desfetes no ha fet cap gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)