2a divisió FEF

futbol

sabadell

Havia de ser un defensa

El protagonista de la jornada. El central Manu Torres, autor de dos gols a Montigalà, va ser el primer botxí del Badalona. Fins diumenge, no havia marcat cap doblet com a professional

Gabarre, Carlos Esteve, Marc Gual, Carlos Martínez, Gato, Enric Gallego, Boris Garrós i Dani Romera. Els grans golejadors de la categoria han jugat contra el Badalona –alguns han marcat– però cap d'ells ha estat capaç de derrotar l'equip de Manolo González. Finalment, va ser un central, Manu Torres, que fins diumenge només havia fet quatre gols en la seva carrera com a professional, qui va fer un doblet per deixar els escapulats KO per primera vegada aquest curs.

“Havia marcat algun doblet en categories inferiors però com a professional mai”, explica Torres, amb passat a primera divisió amb el Màlaga: “Però el més important és la victòria de l'equip, que hem aconseguit en un moment que era molt necessari per a nosaltres.” El Sabadell només havia aconseguit un triomf en onze partits i s'acostava perillosament a la zona de descens, però en el camp més difícil de la categoria va guanyar un partit in extremis.

“No va ser el partit més vistós per la forma del partit però l'objectiu era arribar amb possibilitats al final i ho vam aconseguir”, comenta el defensa, que va fer el gol de la victòria en el minut 90.

“La nostra assignatura pendent són els partits de casa, on se'ns han escapat molts punts”, admet el central. De fet, el Sabadell és un dels pocs equips (n'hi ha sis) amb millors números a domicili que a casa (9 a 10). “Ara aquesta victòria ens ha de reforçar com a equip”, assenyala el jugador.

Torres va arribar a Sabadell aquest estiu després de mitja temporada a Romania i de voltar per la segona B. “El meu objectiu quan vaig arribar al Sabadell era tenir minuts i de moment està sent així”, reconeix el defensa, que ha disputat 11 titularitats amb 960 minuts. “I, de passada, tenia força ganes de marcar algun gol gairebé un any després de l'últim [29 de novembre del 2015, San Roque-Jumella]”, conclou.

No va ser el partit més vistós per la forma del partit, però l'objectiu era arribar amb possibilitats al final i ho vam aconseguir
També tenia força ganes de marcar algun gol aquest curs, gairebé un any després de l'últim
Manu Torres
defensa del sabadell
El més important és la victòria de l'equip, que hem aconseguit en un moment que era molt necessari per a nosaltres

Les dones tindran entrada gratuïta contra el Lleida

El Sabadell commemorarà el Dia Internacional contra la Violència de Gènere en el partit que disputarà aquest diumenge (17 h) contra el Lleida. El conjunt arlequinat donarà entrada lliure a totes les dones que hi vulguin anar aquest partit. Tot plegat s'emmarca en una temporada en què, després de l'entrada d'un soci estratègic liderat per l'empresari José García, Coe, que ha aportat capital a l'entitat, el Sabadell està intentant augmentar com sigui l'afluència de públic. L'afluència ha augmentat darrerament a la Creu Alta, tot i que hi ha cert malestar en la massa social habitual perquè s'ha aconseguit abaratint o regalant entrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)