Nàstic

futbol

nàstic

Oportunitat perduda

Preocupació grana. El Nàstic s'hauria situat amb els mateixos punts que el divuitè en cas de victòria, però va tallar la bona ratxa i ara pren rellevància el duel de divendres contra el Cadis

Per al Nàstic, el derbi contra el Reus era l'oportunitat de demostrar que la seva reacció, que finalment s'ha quedat en dues victòries seguides, anava de debò. A més, tal com va anar la jornada, guanyar li hauria permès situar-se amb els mateixos punts que el divuitè classificat. Finalment, però, va perdre i es manté cuer. “Era un moment important per sumar tres punts”, va admetre després del partit Mossa, conscient, a més, del cop moral que per al Nàstic suposa perdre contra el Reus. Per a Mossa, la millor notícia per als grana és que el proper partit arriba més aviat del que és habitual, divendres al vespre al Nou Estadi contra el Cadis, de manera que en pocs dies tenen la revàlida. Com que la jornada, més enllà de la seva derrota, els va ser benèvola i es van mantenir a tres punts de la zona de permanència, una victòria contra els andalusos els permetria, ni que sigui de manera provisional, enganxar-se a la zona de salvació, en espera que es disputi la resta de la jornada. Sergio Tejera considera que la dinàmica dels últims partits no queda tallada amb la derrota de Reus, ja que assegura que el nivell i l'actitud de l'equip no va baixar respecte al que va mostrar en les victòries contra el Mirandés i el Getafe.

Sisena expulsió

Contra el Cadis, el Nàstic tindrà la baixa de Xavi Molina, que va veure dues targetes grogues contra el Reus. És la sisena expulsió aquesta temporada per al Nàstic, l'equip al qual han mostrat més vermelles. Suzuki, Gerard, Bouzón, Tejera i Lopo han vist les altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)