Girona

Jordi Guerrero

“Estan rendint a un alt nivell”

“Són dues [Coris i Aday] de les quatre alternatives que tenim als carrils, i les que, ara mateix, millor ens funcionen. Estan rendint a un alt nivell”, va comentar el segon entrenador del Girona, Jordi Guerrero. La mà dreta de Pablo Machín va valorar molt positivament el paper tant del de Tossa com del de Setmenat a l'hora de suplir la baixa de Cifu, ja recuperat. “És una de les virtuts d'aquest equip. I no ens ha passat només al carril. Quan un jugador s'ha lesionat, i per desgràcia n'hem tingut una pila, n'ha sortit un altre i ho ha fet igual de bé o millor”, afirma.

Jordi Guerrero va elogiar Coris, que ha fet un salt endavant aquest curs: “Amb en Pablo, sempre dèiem que era l'eterna promesa. Ho feia tot bé, menys l'última passada. Per fi s'ha destapat, però té molt de camp per córrer i marge de millora. Té potencial, desborda per dins i per fora, és ràpid, està aprenent a defensar, pot jugar per la dreta i per l'esquerra i cada cop centra més bé. I algun dia marcarà, que és el que li falta.”

A Aday, l'ajudant de Machín també li veu un potencial enorme per explotar. “És molt solvent. El seu únic problema són les lesions. Ell es cuida molt i els serveis mèdics hi estan també molt a sobre. Si pot allargar més partits seguits sense lesionar-se, també estem parlant d'un jugador que marca diferències.”

SEBAS CORIS

“Sempre dèiem que era l'eterna promesa i ara sembla que per fi s'ha destapat”

ADAY BENÍTEZ

“És molt solvent, però les lesions són una creu. Ha d'allargar més partits seguits”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)