3a divisió FEF

Malestar pel preu de les entrades de l'Europa-Sant Andreu

Cost habitual. El club gracienc cobrarà 10 euros, fet que ha molestat l'entitat andreuenca

Els dos derbis de la temporada passada entre l'Europa i el Sant Andreu encara porten cua. El club escapulat va denunciar fa uns mesos actituds incíviques i insults d'una part de l'afició quadribarrada, i aquesta és la principal raó per la qual ha decidit que, enguany, el preu de les entrades serà l'habitual: 10 euros. Per al duel de diumenge (12 h), doncs, no hi haurà la tarifa reduïda de 5 euros.

Aquesta decisió ha generat malestar al Sant Andreu, que ahir va emetre un comunicat per explicar que no compartia aquesta decisió i va anunciar que en el partit de tornada els aficionats de l'Europa podran comprar les entrades a preu reduït (5 euros), tot lamentant “el posicionament de la junta directiva de l'Europa de negar-se a un acord”.

El president de l'Europa, però, va explicar el perquè de la decisió. “No és una qüestió de recaptació; la temporada passada vam ser menyspreats i insultats per un sector de l'afició del Sant Andreu, i encara ningú del club s'ha dirigit a nosaltres per condemnar els fets”, afirma Guillaume de Bode, que afegeix: “Parlem molt de joc net, però passen aquestes coses. Això és un toc d'atenció.”

LA FRASE

No és una qüestió de recaptació. És un toc d'atenció després dels insults que vam rebre el curs passat
Guillaume de Bode
president de l'europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)