Nàstic

futbol

nàstic

Un oponent en progressió

Nàstic. El Cadis arribarà demà al Nou Estadi després de set partits sense perdre, sòlid en defensa i destapat en atac. “Ens importa poc el rival, hem de guanyar com sigui”, afirma Zahibo

El Nàstic té l'oportunitat demà, en el partit avançat de la jornada de segona A, de refer-se de la derrota contra el Reus. Rep el Cadis en un altre partit transcendental, en què els punts són bàsics per a un equip que no aconsegueix sortir de la cua. El Cadis es presenta com un equip complicat, en progressió, ja que acumula set partits sense perdre que l'acosten a les primeres posicions. L'esquadra andalusa només ha rebut un gol en els últims quatre partits i, en la darrera jornada, contra l'Alcorcón, es va destapar en atac: 4-1.

Als tarragonins, però, els és igual contra qui s'enfronten, ja que la necessitat de guanyar i la consciència que han de millorar els fa estar pendents, només, d'ells mateixos. “Sabem que és un equip fort, en bona dinàmica, però ens importa poc el rival, ja que hem de guanyar com sigui”, va afirmar ahir Wilfried Zahibo, que ha augmentat el seu protagonisme en l'equip grana en els últims partits amb dues titularitats consecutives al mig del camp. Zahibo admet que l'actitud de l'equip no va ser l'adient en els primers partits de lliga: “Ens pensàvem que guanyaríem pel que s'havia fet anteriorment, però el futbol és sacrifici. Això, però, ha canviat, i ara l'actitud és bona i hem de continuar en aquesta línia.” Caldrà veure si Zahibo manté demà la titularitat, tot i que és probable que Vicente Moreno torni a apostar per un doble pivot format per Madinda, que a Reus va jugar en una banda, i Tejera. El tècnic valencià té, en principi, les úniques baixes dels sancionats Xavi Molina, Lopo i Manolo Reina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)