Reus

El fruit de no rendir-se

Reus. Carbia espera continuar la progressió: dels 217 minuts del primer any a ser renovat amb una clàusula de dos milions d'euros

Tot van ser elogis ahir per a Fran Carbia a la sala de premsa de l'estadi del Reus, on es va formalitzar la renovació per tres temporades del davanter, amb una clàusula de dos milions d'euros. “Pot jugar en les tres posicions de la mitja punta, domina els espais, troba forats entre línies i té gol. És d'aquí i no ha parat de créixer”, va dir el director esportiu, Sergi Parés, que volia que la de Carbia fos la primera renovació. En vindran més, ja que altres futbolistes que també han crescut en paral·lel al Reus acaben contracte al juny, com ara Folch i Badia. Segons el màxim accionista, Joan Oliver, la idea és “consolidar el bloc per continuar competint i progressant”. Carbia va assegurar que tenia altres ofertes, però que la prioritat era el Reus, on se sent estimat i valorat. Va agrair la confiança de Natxo González i va dir que el seu secret, a part d'una ambició creixent, és el treball i no decaure, sobretot després del primer any a Reus, amb Emili Vicente, en què només va jugar 217 minuts.

LES FRASES

He tingut altres ofertes, però la meva prioritat era continuar aquí. El meu secret és el treball i l'ambició
Fran Carbia
davanter del reus
Volíem que fos el primer a renovar perquè s'ho mereix. Per a nosaltres és un jugador estratègic
Sergi Parés
director esportiu del reus

Admeten l'error de fer fora el juvenil

Els coordinadors del planter del Reus van expulsar el juvenil Rubén Sánchez per haver animat el Nàstic en el derbi, una decisió controvertida i que no va agradar als familiars. Ahir Joan Oliver va admetre que va ser un error fer-lo fora i va assegurar que el club ja ha adoptat les mesures internes adequades: “La decisió, que no compartim i que lamentem, es va prendre sense consultar-la a qui té la responsabilitat real. El codi disciplinari s'aplica quan fan de futbolistes, no quan no en fan.” El Reus deixa les portes obertes al jugador, tot i que segurament canviarà de club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)