1a femenina

Futbol

Women's Champions League

El Barça, contra la millor de la història

Women's Champions League. El Rosengard de la brasilera Marta, rival de l'equip blaugrana

El Barça va conèixer ahir el seu camí per arribar a la final de la Champions, i el seu primer escull als quarts de final serà el Rosengard suec.

El conjunt suec té a les seves files la brasilera Marta Vieira, que està considerada la millor jugadora de la història –en el seu ampli palmarès destaquen les cinc pilotes d'or consecutives dels anys 2006 al 2010.

Les blaugrana s'han vist afavorides pel sorteig, ja que els ha tocat un dels dos rivals, a priori, més assequibles (l'altre era el Fortuna danès): “Estem contentes, hem esquivat els més importants”, diu la migcampista Míriam Diéguez, que alerta: “S'ha de tenir en compte que acaben la temporada ara i que hi pot haver canvis a la plantilla, però tindrem molt de temps per preparar el partit.”

D'altra banda, ahir el Barça va anunciar que la defensa Ruth Garcia s'ha lesionat a la cuixa esquerra i haurà d'estar de baixa unes tres setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)