Territorial

Els filials, amb necessitats diferents

1a catalana. El Girona B, instal·lat en una còmoda vuitena posició, rep el Llagostera B (a les 12 h a Sant Ponç), que està en descens i ha enllaçat tres partits sense guanyar. També avui el Farners visita el Masnou (12 h) i el Lloret rep l'Hermes (17 h)

El gruix de partits de la 13a jornada de primera catalana es jugarà avui. Pel que fa als representants gironins, destaca el duel entre equips filials que enfrontarà el Girona B i el Llagostera B a Sant Ponç (a les 12 h). Els dos equips hi arriben amb necessitats diferents: el filial del Girona viu instal·lat en una còmoda vuitena posició amb 17 punts, a cinc del primer equip que ocupa zona de descens, que és, precisament, el Llagostera B (quinzè amb 12 punts). El conjunt dirigit per Pep Triadú, que encara no sap el que és guanyar a domicili, no està trobant la regularitat necessària i actualment passa una ratxa de tres partits sense vèncer (entremig es va ajornar el duel contra l'Andorra), així que necessita la victòria per agafar aire. En contrapartida, l'equip de Javi García té l'objectiu d'ampliar el marge respecte a la zona vermella, al mateix temps que no vol perdre de vista els primers classificats. El Girona B enllaça dues victòries com a local.

El Farners i el Lloret, també

Els altres dos equips gironins de la categoria, el Farners i el Lloret, també juguen avui. Per una banda, el conjunt dirigit per Nacho Castro (dotzè amb 15 punts) visita el camp del Masnou, cuer (a les 12 h), amb l'esperança de continuar escalant en la taula, mentre que els lloretencs volen tallar una ratxa de tres partits sense guanyar en la visita de l'Hermes (a les 17 h). Tot i els últims resultats, l'equip d'Edu Urdiales encara ocupa la cinquena posició amb 19 punts, a només dos de la segona plaça de promoció d'ascens.

CONTRAST

El Girona B enllaça dues victòries a casa i el Llagostera B encara no ha guanyat a domicili
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)