Territorial

Continuar en línia ascendent

Divisió d'honor juvenil. El Girona, que ha sumat 7 dels últims 9 punts, rep la visita del Mallorca (16 h), que encara no ha perdut a fora

Després de sumar set dels últims nou punts en joc, el Girona juvenil passa la seva millor ratxa de resultats d'aquesta temporada. El conjunt dirigit per Àlex Marsal va aconseguir el cap de setmana passat la primera victòria a domicili al camp del Sabadell (1-2), un triomf que va fer escalar l'equip gironí fins a la novena posició amb 17 punts, quedant a vuit del descens. Tot i així, el Girona no en té prou, i avui vol allargar la bona dinàmica en la visita del Mallorca (a les 16 h a Vilablareix), cinquè classificat i un equip que encara no ha perdut a domicili (els balears han sumat 14 dels seus 22 punts a camp contrari).

“A casa som un equip fort i volem continuar en l'actual dinàmica contra un rival complicat com el Mallorca, que de moment li està anant millor a domicili. És un equip que té capacitat de combinació, però també són molt perillosos al contraatac, amb jugadors ràpids i talentosos”, explica Àlex Marsal, que tindrà la baixa d'Àlex Soler, sancionat per acumulació de targetes.

LA PRÈVIA

A casa som un equip fort i volem continuar en l'actual dinàmica contra un rival complicat
Àlex Marsal
entrenador del girona juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)