2a divisió FEF

Líders i repartint minuts

Màxima variació. El Barça B conserva la primera posició sent un dels equips que més homes ha utilitzat durant la temporada. A més, només sis jugadors han disputat més de 1.000 minuts

Qualsevol equip amb èxit té una columna vertebral definida i alguns jugadors complementaris. No és el cas del Barça B, que guanya partit rere partit i, a més, ho fa amb onzes molt variats i fent debutar jugadors novells. Dissabte passat, en la golejada contra l'Hospi, Gerard va fer front a les vuit baixes amb dos debutants (Cucurella i Paik) i donant entrada a jugadors poc habituals (Borja i Mujica).

El Barça és el tercer equip de la lliga que més jugadors ha utilitzat aquesta temporada. L'Eldenc, per circumstàncies classificatòries, i el Vila-real B, són els equips que el superen. “El partit [de l'Hospitalet] ha servit per veure que tota la plantilla hi és quan ho necessitem”, explica Gerard López –sempre avingut a repartir els minuts. En la plantilla blaugrana només hi ha sis jugadors que han passat dels 1.000 minuts (l'Alcoià i el Vila-real B en tenen 9). “S'està posant molt difícil tenir minuts a l'equip, perquè hi ha una gran competència”, reconeix el central Borja López, que ha disputat només 163 minuts amb l'equip aquest curs. A més, Gerard ja ha fet debutar a 10 juvenils en la temporada i mitja que porta al càrrec de l'equip: “Nosaltres treballem per poder tenir aquestes oportunitats”, diu Marc Cucurella, l'últim en debutar.

LES REACCIONS

[Contra l'Hospitalet] era un partit per donar minuts als jugadors que no han tingut tan protagonisme i han respost molt bé
S'ha demostrat que la plantilla hi és quan la necessitem per les baixes o per altres circumstàncies
Gerard López
entrenador del barça b
Eldenc
26 j.
Vila-real B
25 j.
Barça B
24 j.
València B
24 j.
Atl. Balears
23 j.
Sabadell
23 j.
Llagostera
23 j.
Atl. Llevant
23 j.
Espanyol B
23 j.
Badalona
22 j.
Lleida
22 j.
L'Hospitalet
22 j.
Mallorca B
21 j.
Hèrcules
20 j.
Cornellà
20 j.
Atl. Saguntí
20 j.
AE Prat
20 j.
Gavà
20 j.
Ebre
19 j.
Alcoià
19 j.
Hi ha molta competència en aquest equip. Es fa molt difícil disposar de minuts
Borja López
central del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)