2a divisió FEF

No tot són alegries

2a divisió B. Dos jugadors cridats a ser importants com Diego i Rafa Jordà van reaparèixer amb el Llagostera, que ara podria perdre Rodri unes quantes setmanes

Diumenge passat el Llagostera va disposar de tota la plantilla sencera per primera vegada aquesta temporada. Amb Vivi (titular) i Nando Quesada ja a punt des de fa dies, contra el Badalona van reaparèixer Diego Jiménez i Rafa Jordà, dos homes cridats a ser importants que venien d'un llarg període de baixa (el central s'havia perdut els últims dotze partits i el davanter, els darrers vuit). Però l'alegria va durar ben poc en el conjunt llagosterenc, ja que en els primers compassos del partit es va lesionar Rodri, que va ser substituït pel mateix Diego tot just en el minut 20. El central va notar unes molèsties al genoll després d'una topada fortuïta i, en espera de les proves mèdiques definitives, tot fa pensar que s'haurà d'aturar unes quantes setmanes. La nova baixa del defensa (anteriorment ja s'havia perdut quatre partits a causa d'una fissura en un dit del peu) és, sens dubte, un altre inconvenient en els esquemes d'Oriol Alsina, que tot i això també agraeix el retorn de dues peces clau com Diego i Rafa Jordà.

“Han estat uns mesos durs, perquè quan semblava que ja estava recuperat em vaig trencar d'un altre lloc, però ara ja està tot oblidat. Físicament m'he sentit bé, tot i que encara em falta agafar més la forma”, explica Diego, que ja només pensa en el següent partit contra el Lleida (divendres a les 20 h): “Necessitem una victòria per agafar més confiança i sentir-nos més còmodes.”

Qui també té moltes esperances per revertir la mala dinàmica de l'equip (quatre jornades sense guanyar) és Rafa Jordà, que contra el Badalona va jugar l'últim quart d'hora i fins i tot va participar en l'embolicada jugada del 2-2 definitiu (el davanter va pentinar la pilota i Samu la va endreçar dins la porteria en el temps afegit). “He tingut bones sensacions i físicament m'he trobat molt bé, vam fer una bona recuperació i ara ja em toca fer un pas més”, comenta Jordà, que ja es veu preparat per ser titular divendres al Camp d'Esports: “Ja només necessito minuts i el mister em pot fer jugar quan vulgui, com si vol que a Lleida jugui d'inici. Vull ajudar l'equip a anar cap amunt, crec que tenim una bona plantilla, tot i que ara mateix no es reflecteix en la classificació”, conclou l'espigat davanter.

ELS PROTAGONISTES

Ha estat dur, però ara ja està tot oblidat. Físicament m'he sentit bé, tot i que encara em falta ritme
Diego Jiménez
central del llagostera

SANT TORNEM-HI

Ja només necessito minuts i el ‘mister' em pot fer jugar quan vulgui, com si vol que a Lleida jugui d'inici
Rafa Jordà
davanter del llagostera
Rodri ja s'havia perdut quatre partits per culpa d'una fissura en un dit del peu (jornades 10-13)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)