2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Un record inesborrable

2a divisió B. Marc Martínez tornarà per primera vegada al Camp d'Esports de Lleida, on va viure una temporada passada intensa esportivament i personalment

El Llagostera visita demà el Camp d'Esports de Lleida en el partit avançat de la dissetena jornada de lliga (a les 20 h). Per al conjunt llagosterenc, el matx és de vital importància a conseqüència de la frenada en sec que ha patit en els darrers enfrontaments –encadena quatre jornades sense vèncer– i, per a Marc Martínez, un dels migcampistes de l'equip gironí, serà un partit per retrobar vells sentiments. El de Navarcles va viure amb el Lleida un curs passat intens a tots els nivells. Mentre que esportivament el club de la Terra Ferma va rutllar i va arribar al darrer partit de l'eliminatòria decisiva d'ascens a segona A –van perdre en la tanda de penals contra el Sevilla Atlètic–, econòmicament i institucionalment, la majoria de jugadors de la plantilla lleidatana van passar-se més de cinc mesos sense cobrar. “Va ser un any intens, hi va haver moments dolents i també de bons, però no ho vam poder arrodonir amb l'ascens”, comenta el migcampista, que hi afegeix: “Amb tots els companys ho vam passar malament, però això ens va reforçar des del punt de vista esportiu per arribar on vam arribar. El desenllaç va ser cruel, però de tot se'n pot aprendre.”

Una victòria necessària

Sentiments a banda, Marc Martínez i el Llagostera necessiten sumar els tres punts en la visita a Lleida per evitar allargar més la ratxa negativa i, de retruc, caure en les posicions més perilloses de la taula. “A principi de curs es deia que el Llagostera i el Lleida havien d'estar a dalt però la realitat, en el dia d'avui, és ben diferent. No arrenquem i som irregulars, però volem la tercera victòria fora de casa per acabar bé l'any”, diu l'exjugador del Lleida Esportiu i el Nàstic, entre d'altres.

Els dos rivals intentaran tornar al camí del triomf –el Lleida fa cinc partits que no guanya– per així afrontar els darrers duels de l'any en millors condicions. “L'equip que generi joc i tingui ocasions en l'inici del matx tindrà molt a guanyar. Som ambiciosos i després d'una mala primera volta hem de sumar el màxim de punts possible en els últims partits de l'any”, sentencia el mig, que ha fet dos gols i acumula 1.217 minuts de joc.

EL PROTAGONISTA

Va ser un any intens. Hi va haver moments dolents i també de bons, però no ho vam poder arrodonir amb un ascens a segona A
No arrenquem i som irregulars, però volem la tercera victòria fora de casa per acabar bé l'any
Marc Martínez
migcampista del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)