2a divisió FEF

Males notícies per a Rodri

2a divisió B. El central té una greu lesió al genoll que podria fer que es perdés el que queda de temporada, mentre que el Llagostera ja rastreja el mercat a la recerca d'un possible substitut

El Llagostera va rebre ahir una molt mala notícia, la greu lesió de Rodri. El central, que es va fer mal en els primers compassos del partit contra el Badalona (va seguir jugant uns minuts abans de ser substituït), té un ruptura parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret, a més d'un doble trencament del menisc extern, un esquinç de grau 2 del lligament lateral intern i un edema ossi, un cúmul de complicacions que podrien provocar que Rodri es perdés el que queda de temporada.

Després de saber-se els resultats mèdics, jugador i club van voler consultar el doctor Cugat abans de decidir la metodologia de l'operació. Pel que fa al temps de baixa, segons el comunicat emès ahir pel Llagostera, Rodri podria estar inactiu entre sis i vuit mesos si finalment també s'ha d'operar del lligament encreuat anterior, mentre que en cas contrari els terminis de recuperació s'escurçarien gairebé a la meitat. En aquest sentit, la baixa de Rodri és un bon maldecap per al Llagostera, que es queda amb Samu San José i Diego Jiménez (diumenge va reaparèixer després de dotze partits lesionat) com a únics centrals del primer equip, a més dels jugadors del filial Eloi Zamorano i Pol Gómez, que han perdut protagonisme en les últimes jornades. És per això que el Llagostera ja s'ha posat a rastrejar el mercat a la recerca d'un possible reforç a l'eix de la defensa. Tot i així, la direcció esportiva del club llagosterenc, encapçalada per Oriol Alsina, no es vol precipitar i podria esperar a la pròxima obertura del mercat de fitxatges per fer alguna incorporació, tot i que si es determina que la lesió de Rodri és de llarga durada el Llagostera podria fitxar abans.

PER ASSEGURAR

El jugador i el club demanaran opinió al doctor Cugat abans de decidir l'operació

A L'EXPECTATIVA

Amb el mercat de fitxatges a punt d'obrir-se, el Llagostera no es vol precipitar
- Ruptura parcial del lligament encreuat anterior del genoll dret. - Doble trencament del menisc extern. - Esquinç de grau 2 del lligament lateral intern. -Edema ossi degut a la contusió interna del genoll.
Rodri està pendent de la valoració quirúrgica amb el doctor Cugat. En cas que s'hagués d'operar també del lligament encreuat anterior s'estima un període de baixa d'entre sis i vuit mesos.

SOTA MÍNIMS

Samu, Diego i els jugadors del filial Eloi i Pol Gómez, els recursos a l'eix de la defensa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)