2a divisió FEF

Un empat massa car

Copa Federació. Les lesions d'Iván Guzmán i Agus Alonso embruten per al conjunt escapulat un bon resultat amb vista al partit de tornada

poblense 2 badalona 2

POBLENSE:Molondro, Javi, Diego, Damià, Buades, Víctor (Carles, 75'), Lucas, Saúl, Onofre, Agus (Vinicius, 56') i Aitor Pons (Capa, 75').BADALONA:Arellano, Moyano, Enric Pi, Coch, Musa, Parera, Maestre, Sandro, Iván Guzmán (Fran Grima, 54'), Moha (Víctor Garcia, 56') i Alonso (Agudo, 15').GOLS:1-0 (19') Aitor. 1-1 (26') Maestre. 1-2 (45') Musa. 2-2 (48') Agus.ÀRBITRE:Escribano Jiménez.T.G.:als locals Víctor, Buades, Lucas; als visitants Grima, Coch, Musa i Maestre.PÚBLIC:uns 250 espectadors al municipal de Sa Pobla.COMENTARI:El Badalona va pagar molt car el partit entre setmana, ja que el va acabar amb dos jugadors més lesionats que s'afegeixen a les baixes que ja té Manolo González per al proper partit. De fet, el tècnic disposarà només de catorze jugadors en espera de l'evolució de les lesions de Guzmán, afectat al turmell, i Agus Alonso, amb un trencament muscular. Pel que fa al partit, el conjunt escapulat va aconseguir un avantatge molt positiu per al duel de tornada. Els escapulats van reaccionar de seguida al gol inicial d'Aitor amb un altre de Maestre i un de Musa en un córner directe. En el segon temps, Agus va empatar i el partit es va calmar, tot i que la tensió es va apoderar dels dos equips, que van protagonitzar algunes picabaralles.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)