1a femenina

Futbol

Primera divisió femenina

L'Espanyol respon a casa

1a divisió femenina. Tercera jornada consecutiva sense perdre del conjunt de Luismi Marín, que s'allunya del descens

espanyol 2 TACUENSE 0

ESPANYOL:Mimi, Elba, Estibi, Inés, Pomares (Gemma, 68'), Zaira (Eli, 76'), Cristina Baudet, Lombi, Nuria, Paloma (Carola, 61') i Brenda (Vanessa, 84').TACUENSE:Pili, Laura (Miriam, 49'), Patricia, Selene, Tania (Yenni, 68'), Celia (Yessica, 61'), Reichel, Andrea, Alexandra, Xiomara (Nisa, 68') i Lara.GOLS:1-0 (61') Núria. 2-0 (83') Inés.ÀRBITRE:Lou Ballano.PÚBLIC:Uns 400 espectadors a la ciutat Dani Jarque, amb la presència del president, Chen Yansheng, a la llotja.

Els set punts en els últims quatre partits (tots a casa) han donat ales a l'Espanyol. El canvi de tècnic ha provat a l'equip blanc-i-blau i sota les ordres de Luismi Marín l'equip no ha perdut a la ciutat esportiva. Ahir va aconseguir una victòria, contra el Tacuense, que li dóna un marge de cinc punts respecte a la zona de descens.

L'Espanyol ja va encarrilar el triomf en el primer temps, en què només li va faltar el gol. Va dominar el rival a través de la possessió i de les ocasions, especialment a través de la pilota aturada. En el segon temps va ser quan l'equip va obrir la llauna, tot i que l'Espanyol va tenir moltes dificultats per la gran acumulació de jugadores prop de l'àrea pròpia que oferia el Tacuense. Núria va recuperar una pilota al mig del camp i va fer una cursa individual per acabar batent la portera visitant, Pili (61'). Després del gol, les canàries van sortir de la cova, però les de Luismi Marín es van mostrar molt sòlides. Amb tot, la central Inés va fer la diana de la sentència rematant dins de l'àrea una jugada d'estratègia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)