2a divisió FEF

Una bèstia negra en el pitjor moment del curs

2a divisió B. El Llagostera rebrà demà la visita de l'Hospitalet, un rival de record agre que durant una llarga etapa va colpejar els llagosterencs

Una sola victòria en els nou precedents oficials és una dada prou significativa per qualificar l'Hospitalet com una de les principals bèsties negres del Llagostera en la recent història dels gironins. El conjunt riberenc s'ha topat amb el Llagostera en cada una de les tres temporades anteriors en què l'equip blaugrana ha competit a segona B i demà es viurà un altre assalt entre tots dos equips –també es van veure les cares el curs 2009/10 a tercera i en un partit de copa corresponent a la tercera eliminatòria en la campanya 2011/12, la darrera eliminatòria abans de rebre un equip de primera divisió que jugués en competició europea.

En lliga, com a local, el Llagostera no ha perdut contra l'Hospitalet –tres empats i una victòria llagosterenca– però a la Feixa Llarga els gironins hi han perdut les quatre vegades que han visitat l'estadi –només hi han pogut fer una diana–. “En aquesta categoria tan competitiva com la segona B no hi ha mai cap rival propici o fàcil i l'Hospitalet sempre ha estat un conjunt ben construït i ben treballat que posa les coses complicades a qualsevol contrincant. Sempre són competitius i exigeixen el màxim al rival”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que segur que recorda especialment el matx de copa en què els del Barcelonès van impedir jugar als blaugrana contra un equip de primera –ho acabarien fent l'any següent contra el València en els setzens de final de la competició.

Deixant de banda qualsevol malastrugança, el Llagostera necessita revifar-se i sumar els tres punts per trencar una mala ratxa de cinc partits sense conèixer la victòria. Guanyar i afrontar amb garanties el darrer duel del 2016 al camp del Prat és vital per a un conjunt llagosterenc que s'acosta perillosament a la part baixa de la classificació. “Estaria bé afrontar l'aturada de la competició amb el màxim de punts possible, però només pensem en el següent enfrontament contra l'Hospitalet i a oferir les millors prestacions per sumar els tres punts en joc. Ens espera un duel complicat i haurem d'estar concentrats i tenir un punt de sort”, diu el tècnic d'Arenys de Mar, que per al partit contra els riberencs només tindrà la baixa de Rodri, lesionat de llarga durada als lligaments encreuats i al menisc.

Curs 2009/10 (3a)
Llagostera-l'Hospitalet
0-0
L'Hospitalet-Llagostera
6-0
Curs 2011/12 (2a B)
L'Hospitalet-Llagostera
1-0
Llagostera-l'Hospitalet
0-0
Curs 11/12 (copa)
Llagostera-l'Hospitalet
0-1
Curs 2012/13 (2a B)
L'Hospitalet-Llagostera
2-0
Llagostera-l'Hospitalet
1-1
Curs 2013/14 (2a B)
Llagostera-l'Hospitalet
1-0
L'Hospitalet-Llagostera
2-1
Estiu 2015 (Amistós)
Llagostera-l'Hospitalet
1-1

RIVAL COMPLICAT

1
victòria
ha aconseguit el Llagostera en el total de nou precedents contra l'Hospitalet –a casa, en la lliga, no hi ha perdut mai.
L'Hospitalet sempre ha construït bons equips i ha posat complicades les coses als rivals
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)