Reus

Revelacions cara a cara

Reus. L'equip roig-i-negre visita el Sevilla Atlético en un duel entre dos dels tres equips que acaben de pujar i que es mantenen a la zona alta. Els reusencs volen refer-se de l'última derrota a casa

A la zona alta de la classificació hi ha tres equips amb els quals no es comptava, a principi de temporada, per a la lluita per l'ascens. Provinents de segona B després de l'ascens del juny passat, el Sevilla Atlético, el Cadis i el Reus s'estan mostrant sòlids i ambiciosos i, després de disset jornades, es mantenen entre els millors. Dos d'ells, el filial sevillista i el Reus, es veuran les cares aquest vespre (a les 8) en el partit de segona A avançat al cap de setmana. L'altre equip que va pujar la temporada passada, l'UCAM de Múrcia, va començar bé, però l'excés de derrotes en les últimes jornades l'ha portat fins a la zona de descens.

El Reus, però, no està en el millor moment de la temporada. El fet d'haver aconseguit només una victòria en les sis últimes jornades –la del derbi contra el Nàstic– l'ha fet caure de la zona de fase d'ascens, que sí que ocupa el Sevilla Atlético –és tercer amb tres punts més–, tot i que per la seva condició de filial no pot aspirar a pujar de categoria. Natxo González considera que el principal problema del Reus en aquesta fase de la competició és que ha perdut el rigor defensiu dels primers mesos. Caldrà veure si el tècnic basc manté la línia defensiva o introdueix canvis. No es pot descartar el retorn a l'equip del central Jesús Olmo, que ja fa un parell de setmanes que està recuperat d'una lesió però que ha vist com el jove Babic li ha pres el lloc en l'equip titular. És probable que Natxo González mantingui el doble pivot, amb Ramon Folch i López Garai, mentre que és difícil de predir quins seran els escollits per a les posicions més ofensives, ja que el Reus en té per triar i remenar i a l'entrenador li agrada fer rotacions. En principi, l'única baixa per al partit d'aquest vespre és el lesionat Vitor.

El Reus té avui la motivació afegida de jugar al Sánchez Pizjuán, tot i que al davant no hi haurà el Sevilla. S'enfrontarà al seu filial, malgrat que Natxo González avisa que no és el típic equip farcit de jugadors joves i inexperts. En té de contrastats, amb trajectòria i qualitat, que el fan “un equip potent”, segons el tècnic del Reus: “Per això és on és.”

El Sevilla Atlético no és un filial típic. Té bons jugadors amb trajectòria i és un equip molt potent
Natxo González
entrenador del reus

“Perdre el rigor defensiu ens penalitza”

En les primeres onze jornades de lliga el Reus no va encaixar mai més d'un gol per partit. En canvi, en quatre dels set últims enfrontament sí, un fet que preocupa Natxo González. “Hem rebut massa gols en les sis últimes jornades, per sobre del gol per partit. És una mitjana amb la qual no podem sobreviure perquè no acabarem la lliga amb 60 gols. Perdre el rigor defensiu, que és la nostra base, ens està penalitzant”, afirma l'entrenador basc, que considera que el seu equip s'ha de posar les piles per evitar els desajustos defensius que els estan costant punts. “En aquestes dinàmiques tot et penalitza”, afirma l'entrenador roig-i-negre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)