Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Sense baixes, per fi

Nàstic. L'equip grana afrontarà, si no hi ha cap contratemps d'última hora, el partit de demà contra el Rayo Vallecano sense cap absència, un fet que aquest curs encara no s'havia donat

El Nàstic jugarà el partit de demà a la tarda al Nou Estadi contra el Rayo Vallecano sense cap absència, llevat que hi hagi algun contratemps d'última hora. Serà la primera vegada que Vicente Moreno tindrà tots els futbolistes disponibles aquesta temporada. Fins ara el Nàstic ha tingut poca sort amb les lesions, ha tingut alguns jugadors sancionats –és un dels equips més amonestats de la categoria– i, per acabar-ho d'arrodonir, ha vist com alguns dels seus futbolistes es perdien partits de lliga per culpa dels compromisos amb les seves seleccions. En algunes jornades, el Nàstic ha tingut al voltant de deu baixes. Així, per al partit de demà contra el Rayo Vallecano, Vicente Moreno podrà posar a la gespa el seu onze de gala, tot i que després de la derrota de l'última jornada al terreny de joc de l'Oviedo són moltes les incògnites al voltant de l'equip que confeccionarà el valencià. El Rayo Vallecano té problemes aquesta temporada. Fa un mes va ser destituït Sandoval i el seu relleu, Rubén Baraja, va aconseguir diumenge el primer triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)