1a femenina

El Barça perd el lideratge

1a divisió femenina. Les de Xavi Llorens van caure derrotades a l'estadi Vicente Calderón després d'una mala primera meitat

ATLÉTICO 2 BARÇA 1

ATLÉTICO:Lola Gallardo, Kenti Robles (Alexandra, 64'), Sonia (Pilar García, 92'), Esther (Sosa, 78'), Amanda, Meseguer, María León, Menayo, Pereira, Falcón (Priscila, 61') i Corredera.BARÇA:Paños, Unzué, Melanie (Patri Guijarro, 73'), Line Roddik (Aitana, 73'), Miriam, Jenni Hermoso, Alèxia (Bárbara Latorre, 73'), Leila, Losada, Marta Torrejón i Andressa Alves (Olga Garcia, 86').GOLS:1-0 (27') Corredera. 2-0 (38') Sonia Bermúdez. 2-1 (61') Andressa Alves.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:a la local Sonia Bermúdez; i a la visitant Line Roddik.PÚBLIC:13.935 espectadors.

Amb un estadi Vicente Calderón amb gairebé 14.000 espectadors, el Barça no va poder superar l'Atlético i es va deixar prendre el lideratge després d'un mala primera part. Les dianes de les exblaugrana Corredera i Sonia Bermúdez van fer inútil l'intent de reacció del Barça en el segon temps.

Les blaugrana van sortir imprecises i les colchoneras van aconseguir ràpidament el control del partit. Així, just abans del minut 30, Marta Corredera va aprofitar una assistència de Sonia Bermúdez per fer el primer, mentre que deu minuts després, Bermúdez, amb un excel·lent moviment, va ampliar distància. El descans va molt bé al conjunt blaugrana, que va sortir amb una altra cara. Les ocasions de Torrejón i Putelles van ser el preludi del gol de cap d'Andressa Alves (61'), però tot i llançar-se a l'atac i tenir alguna possibilitat d'empatar, el resultat ja no va canviar i el lideratge va passar de mans.