Reus

Còmodes a camp contrari

Reus. L'equip de Natxo González és el millor com a visitant, juntament amb el líder, el Llevant, i l'únic que ha aconseguit més punts fora de casa (14) que al seu terreny de joc (13)

El que millor defineix el Reus aquesta temporada és la regularitat. L'equip de Natxo González ha mostrat una imatge molt similar en tots els partits, competitiu, sòlid i amb personalitat, tant a casa com a camp contrari. Els escenaris amb història que està visitant aquesta temporada no l'espanten tot i debutar en la categoria, i aconsegueix tants bons resultats a casa com a fora. De fet, ha sumat un punt més a camp contrari (14) que com a local (13), un fet que no pot dir cap altre equip de la categoria. Només s'hi acosten el Còrdova i l'UCAM, que han aconseguit els mateixos punts a casa que a fora. Els 14 punts aconseguits com a visitant –fruit de les victòries a Mallorca (0-1), Oviedo (0-1), Múrcia (0-2) i divendres passat al camp del Sevilla Atlético, on no havia guanyat cap equip (0-1), i dels empats a Getafe (1-1) i Saragossa (2-2)– el situen, juntament amb el líder, el Llevant, com el millor equip de segona A.

A Natxo González no el sorprèn en excés aquesta estadística, ja que ell sempre assegura que el seu plantejament no canvia en funció de si juga com a local o com a visitant. De fet, amb el pas de les jornades, molts equips que visiten el municipal reusenc, alterats pel bon rendiment del Reus, són més conservadors i s'arrisquen menys en atac, i posen les coses més difícils a l'equip roig-i-negre, que dels tres últims partits al seu estadi n'ha perdut dos, contra el Llevant i contra el Còrdova. L'altre va ser el triomf contra el Nàstic.

Divendres passat a Sevilla, el Reus es va mostrar sòlid en defensa –només va permetre una bona ocasió del rival, en què va aparèixer, salvador, Edgar Badia– i en atac va tornar a demostrar eficàcia en el moment oportú. Poc després de sortir en la segona part, Jorge Díaz va forçar i transformar un penal.

NATXO GONZÁLEZ

“Plantegem els partits igual a casa que a fora, amb la mateixa personalitat”
1. Llevant
(1r)
14
2. Reus
(6è)
14
3. Lugo
(5è)
11
4. Girona
(2n)
11
5. Còrdova
(16è)
11
6. Getafe
(3r)
10
7. Cadis
(4t)
9
8. Sevilla Atlético
(7è)
9
9. UCAM Múrcia
(21è)
9
10. Elx
(12è)
8
11. Valladolid
(10è)
8
12. Tenerife
(13è)
8
13. Oviedo
(9è)
8
14. Osca
(8è)
7
15. Mallorca
(19è)
6
16. Numància
(18è)
5
17. Nàstic
(22è)
5
18. Saragossa
(11è)
4
19. Rayo Vallecano
(14è)
4
20. Mirandés
(20è)
4
21. Almeria
(17è)
3
22. Alcorcón
(15è)
2

ASSALT AL PIZJUÁN

El triomf a Sevilla, on no havia guanyat ningú, és el quart del curs a camp contrari

Segon divendres seguit amb partit

El Reus va començar a preparar ahir el pròxim partit. Per segona jornada seguida, a l'equip roig-i-negre li toca disputar el partit del divendres a les vuit del vespre. Serà l'Elx el rival d'un Reus que tornarà al municipal amb l'objectiu d'enllaçar la segona victòria i oblidar la derrota en l'anterior partit a casa, contra el Còrdova. Després del duel –si venç el Reus arribarà als 30 punts–, la plantilla roig-i-negra començarà les vacances de Nadal. Els dos primers partits de l'any, i últims de la primera volta, seran el Valladolid-Reus del dia de Reis i la visita de l'Almeria el 15 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)